Arkea ja järistyksiä

Lenni oli taas alkuviikon kipeänä, mutta parani loppuviikosta. Muuten viikko on ollu normaali arkea. Uusi työ vieraalla kielellä väsyttää ja olemme iltaisin tosi väsyneitä.

Täällä on välillä pieniä maanjäristyksiä, joita ei juuri huomaa. Yhtenä yönä heräsimme kuitenkaan hieman isompaan maanjäristykseen, koko lattia tärisi hetken aikaa. Sekään ei ollut iso ja olemme varmasti nukkuneet monena yönä huomaamatta samanlaisia järistyksiä.

Kesä-/heinäkuussa meillä on edessä muutto, koska tämän talon omistajat ovat palaamassa takaisin. Joten nyt yritämme etsiä sopivaa pidempi aikaista kotia täältä.

Kaisa

Perjantaisin menemme Lennin ja Helmin kandsa Leevin koululle syömään. Koululla on joka perjantai lounaspiknik, johon koko perhe saa osallistua.
Perjantaisin menemme Lennin ja Helmin kanssa Leevin koululle syömään. Koululla on joka perjantai lounaspiknik, johon koko perhe saa osallistua.

Kommentit:

Kerttu - 29.05.2016
Terkut Addiksesta! Tää lähetystyöntekijän arki taitaa kiteytyä tuohon sanaan muutto! Mulla se on taas edessä heinäkuun puolivälissä... Toivottavasti löydätte oikein ihanan ja sopivan kodin! Voimia kaikkiin tehtäviinne!

Kaisa - 30.05.2016
Kiitos! Muuttoja ja muutoksia tuntuu riittävän... Terveiset myös sinne Addikseen!

Laura J. - 30.05.2016
Toivottavasti löydätte kivan kodin, tsemppiä etsimiseen ja muuttoon, kunhan sen aika on. Meillä on muutettu vain huonekalujen paikkaa, jotta kaikille olisi joku nukkumapaikka kunhan H-hetki koittaa (perjantaille sitä on povattu, mutta saas nähdä, milloin se oikeasti on. Herra tietää.)

Kaisa - 31.05.2016
Tsemppiä Laura loppurutistukseen!! <3

Hanna - 01.06.2016
Voi Kerttu ja Kaisa-muuttajat. Minä muutan elokuussa Tsemppiä meille kaikille!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

5 thoughts on “Arkea ja järistyksiä”

  1. Terkut Addiksesta!
    Tää lähetystyöntekijän arki taitaa kiteytyä tuohon sanaan muutto! Mulla se on taas edessä heinäkuun puolivälissä… Toivottavasti löydätte oikein ihanan ja sopivan kodin! Voimia kaikkiin tehtäviinne!

  2. Kiitos! Muuttoja ja muutoksia tuntuu riittävän… Terveiset myös sinne Addikseen!

  3. Toivottavasti löydätte kivan kodin, tsemppiä etsimiseen ja muuttoon, kunhan sen aika on. Meillä on muutettu vain huonekalujen paikkaa, jotta kaikille olisi joku nukkumapaikka kunhan H-hetki koittaa (perjantaille sitä on povattu, mutta saas nähdä, milloin se oikeasti on. Herra tietää.)

  4. Voi Kerttu ja Kaisa-muuttajat. Minä muutan elokuussa Tsemppiä meille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.