Englantiin

Seurakuntavierailulla Leppävirralla

Nyt olemme vihdoin saaneet selvyyttä syksyn suunnitelmista ja olemme lähdössä kolmen kuukauden kielikurssille Englantiin. Meistä kumpikaan ei saa tällä hetkellä työlupaa Etiopiaan. Minulle vielä yritetään hakea kummilapsiprojektiin työlupaa, jos se kuitenkin tulisi syksyn aikana. Seuraava suunnitelma Etiopiaan lähtöön on ensi tammikuu.

Tulevasta kielikoulusta on varmasti hyötyä, lähdemmepä töihin sitten mihin maahan tahansa. Kielikoulu sijaitsee Etelä-Englannissa Christchurchissa ja kotimme on viereisessä kaupungissa Bournemouthissa.

Kaksi viikkoa sitten lähtömme varmistui työnantajan puolesta ja siitä asti olemme etsineet meille sopivaa asuntoa. Asunnon löytyminen näin nopealla aikataululla ja meidän kokoiselle perheelle alkoi jo tuntua toivottamalta. Kielikoulu käytti hyväkseen omia verkostojaan ja etsivät meille sopivaa vaihtoehtoa. Vihdoinkin maanantai-iltana Jukka löysi meille kohtuuhintaisen ja -kokoisen asunnon, jossa voimme asua kielikoulun ajan. Se oli suuri helpotus, sillä vasta sen jälkeen pystyimme ilmoittautumaan virallisesti kielikouluun ja pian pitäisi varata myös matkat.

Lapset odottavat kovasti Englantiin muuttoa. Leevi ja Helmi odottavat erityisesti James-serkun tapaamista, joka asuu Englannissa. Leevi on pakkaillut suurella innolla jo kaksi viikkoa reppua ja matkalaukkua. Molemmat ovat täyttyneet vähitellen ja tavarat ovat, ihme kyllä, pysyneet visusti repussa. Kun itsekin saisi edes ripauksen tuota 4-vuotiaan intoa pakata ja valmistella lähtöä, niin olisimme hoitaneet pakkaamisen melko ripeästi 😉

Helmi lähdössä kyläilemään 🙂 Tulevat
lastenhoitajamme Liisa ja Kaisa
muuttivat tänne Ryttylään, joten Leevi ja
Helmi halusivat heti kyläillä heidän luonaan
.

Pakkaamme ennen Englantiin muuttoa kotimme pahvilaatikoihin. Olemme pyrkineet luopumaan mahdollisimman paljon kaikesta ylimääräisestä, ettei turhia laatikoita tarvitsisi säilytellä. Englannista palaamme Suomeen joulukuussa ja toivomme, että pian sen jälkeen saisimme suunnata kohti Etiopiaa.

-Kaisa

Rukousaiheita:
– työlupa-asiat Etiopiassa
– Englantiin muutto

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.