Helmi 2v ja työlupaprosessi

Meidän ihana Helmi täytti tammikuussa 2-vuotta ja juhlistimme synttäreitä perheen ja ystävien kanssa. Helmi nautti vieraista ja herkuista, myös lahjat olivat mieleisiä, erityisesti yksi uusi nukke on saanut  Helmiltä paljon hyvää hoitoa 🙂 Helmin kasvaessa olemme huomanneet kuinka pitkä matka on kuljettu siitä, kun ensimmäisen kerran olimme ottaneet askeleen lähemmäksi lähetyskurssia. Helmin ollessa viikon ikäinen, olimme täällä Ryttylässä lähetyskurssihaastatteluissa. Sen jälkeen kävimme lähetyskurssin toisten kurssilaisten kanssa, joista tulikin meille läheisiä ystäviä. Pian tiemme erkanevat ja lennämme eri puolille maailmaa.

Viime päivinä olemme seuranneet muiden kurssilaisten lähtötohinoita, sillä osa heistä lähtee jo ensi viikolla kentälle. Sivusta seuratessa on tullut sellainen olo, että pääsisipä pian itsekin jo lähtemään. Samalla tajuaa myös sen suuren muutoksen, jonka edessä olemme. On ollut hienoa tutustua ihaniin ihmisiin ja huomata kuinka Jumala on eri tavoilla kutsunut meistä jokaisen työhönsä mukaan. Tuntuu haikealta hyvästellä läheisiksi tulleita kurssikavereita, niin tiiviisti olemme yhdessä viimeiset 1,5 vuotta eläneet.

Myös meidän lähtövalmistelut ovat täydessä käynnissä, parhaillaan työlupaa varten paperimme kiertävät jossain päin maailmaa. Ensiksi ne ovat menneet ulkoministeriöön, sieltä Etiopian suurlähetystöön Tukholmaan ja sitä kautta Etiopiaan. En tiedä kuinka kauan tuo prosessi kestää, mutta se selviää kevään aikana. Työlupien saaminen Etiopiaan ei ole itsestäänselvyys, joten jatketaan rukousta, että saisimme ne.

Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.