Helmikuun kuulumisia ja järistyksiä

Edellisestä postauksesta on kulunut pitkä aika, emme vain ole saaneet aikaiseksi kirjoittaa mitään. Nyt yritämme vähän ryhdistäytyä ja kirjoittaa taas hieman säännöllisemmin, mutta en uskalla kuitenkaan luvata mitään…

Viime yönä täällä oli kova maanjäristys, josta on uutisoitu ympäri maailmaa, myös Suomessa. Järistys oli täällä oloaikamme voimakkain ja pitkäkestoisin. Maanjäristyksiä on täällä lähes viikoittain ja usein se tuntuu pienenä tärinänä talossa, mutta usein niitä ei juurikaan huomaa. Tällä kertaa järistys oli voimakas ja sen keskus oli yli 300 kilometriä Ukarumpasta. Tänne järistys tuntui vaimeampana kuin lähellä keskusta, noin parin minuutin ajan talo heilui, ikkunat ja astiat helisivät. Täällä ei tapahtunut mitään vahinkoja ja olemme turvassa. Olemme kuitenkin kuulleet, että järistys on aiheuttanu paljon tuhoa lähellä keskusta, mm. taloja on hajonnut ja maanvyöryjä on tapahtunut, myös ihmisiä on kuollut järistyksen aiheuttamiin tuhoihin. Myös useita jälkijäristyksiä on ollut tänään.

Tässä kuussa saimme pitää vieraina minun isää ja Jukan vanhempia. Lapset ottivat ilon irti isovanhempien kanssa olemisesta. Viime keskiviikkona he palasivat takaisin Suomen pakkasiin. Oli piristävää saada heidät tänne. Nyt olemme muutaman päivän sairastaneet kuumetta ja mahatautia. Muuten elämä jatkuu aika entiseen malliin.

 

Kaisa

Kommentit:

Maija Kananen entinen raamattulinjalainen - 26.02.2018
Hei, turvallista oloa sinne!!!! Suomessa saamme hiukan olla pakkasen kourissa, mutta pian kevät saapuu ja pakkaset hellittää!!! Kaikkea hyvää sinne ja siunausta!!!! Terv Maija Kananen ps on tosin aurinkoisia päiviä ollut

Paula - 26.02.2018
Lämmin kiitos viestistä! Pikaista paranemista! Taivaallisen Isämme varjelusta ja siunausta elämäänne! Teitä rukoillen muistaen Paula ym.

Arja Koponen - 26.02.2018
On hienoa seurata teidän perheen tapahtumia. Siunausta ja voimia työhönne! Terveiset täältä lumen ja pakkasen keskeltä Leppävirralta!

Sinikka Klen/Polvijärvi - 27.02.2018
Hei! Mekin täällä säikähdimme, kun luimme uutisia maanjäristyksestä saarellanne. Sunnuntaina kokoontui meidän lähetyspiirimme 15 hengen voimin. Luimme teidän edellisen lähettikirjeenne ja työnne puolesta rukoiltiin. Iloitsemme että olette saaneet rakkaita vieraita kotimaasta. Siunausta ja varjelusta koko perheelle!

Pekka Huttunen - 07.03.2018
Kiitos terveisistä! Lähiomaisten vierailu on tärkeä kaikille, mutta erityisesti lapsille. Mukava huomioida, kuinka vanhempanne haluavat olla kanssanne kokemassa työnne tärkeyttä.Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

5 thoughts on “Helmikuun kuulumisia ja järistyksiä”

 1. Hei, turvallista oloa sinne!!!! Suomessa saamme hiukan olla pakkasen kourissa, mutta pian kevät saapuu ja pakkaset hellittää!!! Kaikkea hyvää sinne ja siunausta!!!! Terv Maija Kananen
  ps on tosin aurinkoisia päiviä ollut

 2. Lämmin kiitos viestistä!
  Pikaista paranemista! Taivaallisen Isämme varjelusta ja siunausta elämäänne!
  Teitä rukoillen muistaen
  Paula ym.

 3. On hienoa seurata teidän perheen tapahtumia. Siunausta ja voimia työhönne! Terveiset täältä lumen ja pakkasen keskeltä Leppävirralta!

 4. Hei! Mekin täällä säikähdimme, kun luimme uutisia maanjäristyksestä saarellanne.
  Sunnuntaina kokoontui meidän lähetyspiirimme 15 hengen voimin. Luimme teidän edellisen lähettikirjeenne ja työnne puolesta rukoiltiin.
  Iloitsemme että olette saaneet rakkaita vieraita kotimaasta.
  Siunausta ja varjelusta koko perheelle!

 5. Kiitos terveisistä!
  Lähiomaisten vierailu on tärkeä kaikille, mutta erityisesti lapsille. Mukava huomioida, kuinka vanhempanne haluavat olla kanssanne kokemassa työnne tärkeyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.