Hiljaiseloa

Viimeviikot blogissa ovat olleet hiljaisia. Olemme edelleen odotelleet työlupia. Etiopian yhteistyökirkko tuntuu toimivan asian suhteen tuskaisen hitaasti, vaikka työntekijämme Etiopiassa käyvät heitä muistuttamassa ja hoputtamassa. Tulee vain mieleen, että odottaako kirkkokin siellä hieman käsirahaa asioiden nopeuttamiseksi. Toivottavasti ei.

Samalla kun olemme odotelleet, olemme jo miettineet ja keskustelleet muista mahdollisista vaihtoehdoista, mikäli Etiopiaan ei portti avaudu. Päällimmäisenä meillä on mielessä kaksi mahdollista vaihtoehtoa lähetyskentäksi. Ensimmäinen on SAT-7 ja ihmiskaupan vastainen työ Kyproksella ja toinen on Raamatunkäännöstyön tukitehtävät jossain päin maailmaa. Näitä vaihtoehtoja on mietitty vasta alustavasti, eikä tarkoista työtehtävistä ole vielä tietoa.

Työkentän ja työtehtävien vaihtuessa joudumme miettimään, mikä olisi sellainen työtehtävä missä haluamme olla mukana. Näiden uusienkin vaihtoehtojen työt ovat erittäin tärkeitä, eikä meillä sen suhteen ole mitään ongelmaa. Oleellista on, että tuleva työmme on todella hyödyksi sille työlle mihin lopulta päädymme.

Mahdollisten työtehtävien selvittäminen tuntuu jälleen kerran työläältä tehtävältä. Täytyy täyttää pitkiä lomakkeita ja matkustaa keskustelemaan mahdollisuuksista. Mutta eihän sitä lopulta tiedä, vaikka päätyisimme Etiopiaan sen jälkeen kun olemme jo tehneet paljon taustatyötä muiden vaihtoehtojen kanssa. Tarvitsemme tämän asian kanssa entistä enemmän rukousta ja Jumalan johdatusta.

-Jukka

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.