Hyvää alkanutta vuotta!

Uusi vuosi on vierähtänyt käyntiin ja on jo hyvässä vauhdissa. Jukka aloitti työt heti vuoden vaihteessa ja minä olen opetellut taas kotiäidin elämää. Alkuvuosi on mennyt lähinnä sairastellessa. Kaikki lapset ovat olleet vuorotellen kipeänä, korvatulehduksia, silmätulehduksia, kuumetta ja flunssaa… Mutta nyt olemme olleet jo muutaman päivän terveitä ja päässeet normaali arkeen kiinni. Olen iloinnut siitä, että saan taas viettää aikaa lasten kanssa ja puuhastella päivät heidän kanssaan. Toki päivät ovat myös voimia kuluttavia, kun kolme alle 4-vuotiasta pitää kiireisenä 🙂 On ollut kiva, kun Jukka voi tulla ruokatauolla kotiin syömään ja saamme viettää pienen hetken keskellä päivää yhdessä koko perhe.

Viikkoa rytmittää päiväherho ja muskarit. Leevi aloitti viime viikolla seurakunnan päiväkerhon ja on viihtynyt siellä hyvin, kerho on kahdesti viikossa. Leevi jatkaa myös tuttua muskaria tiistai-iltaisin. Helmikin pääsi tänään ekaa kertaa muskariin minun kanssa. Helmi oli siitä tosi innoissaan! Ennen joulua Helmi oppi laulamaan ensimmäisiä lauluja ja muskarissa oli hauska laulaa ja leikkiä tuttuja sekä uusia lauluja. Helmistä on kasvanut myös aikamoinen tarinankertoja, kun on oppinut puhumaan pidempiä lauseita. Lennikin kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Hän on touhukas vauva ja on oppinut liikkumaan lattialla selällään, jaloilla potkien. Hän osaa jokellella ja hymyillä meille valoittavasti 🙂

Tuleva kevät pitää sisällään myös Etiopiaan muuttoon valmistautumista sekä seurakunta- ja piirivierailuja. Kalenteristamme näet, missäpäin Suomea liikumme. Etiopiaan lähtöönkin valmistaudumme vähitellen. Viime viikolla teimme meille kaikille passihakemukset ja olemme tilannneet erilaisia papereita työluvan hakemista varten. Rokotusurakkaa aloitimme jo ennen joulua ja se jatkuu pitkin kevättä. Vähitelleen se muutto siis lähestyy!

Rukousaiheita:
– terveys (erityisesti lasten terveys)
– työlupaprosessi
– rokotukset
– Jukan työt

Kiitos perheemme joulumuistamisista, ne ilahduttivat kovasti! Tässä vielä pari kuvaa joulun ajalta.

-Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.