Hyvää itsenäisyyspäivää!

Monet sanovat, että Suomi on hyvä maa elää ja sitä se on meidänkin mielestä. On mahtavaa, kun saamme elää monella tapaa vapaina. Meillä on myös puhdasta juomavettä, ruokaa, hyvä terveydenhuolto ja monta muuta asiaa joita voisin listata. Suomessa moni arkipäiväinen asia on itsestäänselvyys, mutta samalla ne ovat asioita mistä monet vain haaveilevat. Tietenkin myös täällä Suomessa on monia epäkohtia, mutta pääsääntöisesti täällä on hyvät oltavat.

Mikä saa meidät sitten lähtemään pois täältä tutusta ja turvallisesta? Viime vuosina olemme pohtineet ja rukoilleet, että mikä meidän paikkamme on tässä maailmassa. Rukouksiimme on vastattu ja meille on avautunut työ raamatunkäännöstyön parissa Papua-Uudessa-Guineassa. Haluamme lähteä palvelemaan toisia ihmisiä toiselle puolelle maapalloa, koska koemme vahvasti että siellä on meidän paikka. Haluamme jakaa siitä hyvästä, mitä olemme saaneet. Olemme etuoikeutettuja, että olemme saaneet täällä Suomessa näin hyvät lähtökohdat elämään.

Olemme lähdössä Papua-Uuteen-Guineaan raamatunkäännöstyön tukitehtäviin. Minua siellä odottaa sairaanhoitajan tehtävät ja Jukkaa ohjelmointityöt eli työ tietokoneiden parissa. Papua-Uudessa-Guineassa puhutaan yli 800 eri kieltä. Moni kieli on vielä ilman Raamattua ja ilman kirjoitettua äidinkieltä. Tärkeä osa raamatunkäännöstyötä on kirjoitus- ja lukutaitotyö. Kieliryhmiä pyritään myös auttamaan kokonaisvaltaisesti. Esimerkiksi klinikka, johon olen menossa töihin, tekee kylissä terveystarkastuksia ja rokotusprojekteja.

Olemme lähdössä Papualle Kansanlähetyksen ja Wycliffe raamatunkääntäjien yhteislähetteinä. Lähdemme, jotta varsinaiset raamatunkääntäjät voivat keskittyä omaan työhönsä ja me voimme omalta osaltamme olla mahdollistamassa sitä. On hienoa, että saamme olla lenkkinä työssä, jossa uudet ihmiset saavat kuulla ensimmäiset kertaa Jumalan rakkaudesta omalla äidinkielellään.

Miten voit seurata työtämme?

Jos et kuulu vielä lähettäjärenkaaseemme, mutta haluaisit liittyä ja saada ystäväkirjeemme, voit täyttää sivuillamme lomakkeen “Tule mukaan”- kohdasta.

Työmme seuraaminen onnistuu myös tämän blogin kautta. Blogiin laitamme hieman pienemmissä palasissa tapahtumia työstämme ja elämästä. Blogiin kirjoittelumme ei ole aivan säännöllistä, joten kannattaa tilata blogipäivitykset myös sähköpostiin, “Tilaa blogi sähköpostiisi”- kohdasta vasemman sivupalkin alareunasta.

Lopussa on vielä pieni gallup, mitä sinä lukijana toivot jatkossa blogiltamme.

Hyvää adventin aikaa!

Kaisa

[poll id=”2″]

Kommentit:

kirsti - 06.12.2015
Hyvää itsenäisyyspäivää! Jumala on todella siunannut maatamme kaikella hyvällä, josta voimme olla jakamassa myös muille.

Pekka Huttunen - 07.12.2015
Kiitokset viestistänne! Siunausta uuteen elänvaiheeseenne! Herra on kanssanne! "Nöyrät Hän korottaa" Työllänne joudutatte herranpäivän tulemista - lopullista pelastusta - oikeaa rauhanaikaa. Joulun rauhaa kaiken touhun keskelle! T: Pekka ja Anni Huttunen, Karttula

Päivi,Eevan äiti - 19.12.2015
Paketti perillä Härmälänrannassa matkalaukussa kohti Japania kastejuhlaan.Siunattua tulevaa Vapahtajan syntymäjuhlaa ja turvallista matkaa Papua-Uuteen-Guineaan teidän koko perheelle!

Kaisa - 19.12.2015
Kiitos! Hienoa Päivi, että paketti tuli ajoissa. Kiitos, että toimitatte sen perille. Hyvää matkaa ja viekää paljon terveisiä Japaniin <3Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

4 thoughts on “Hyvää itsenäisyyspäivää!”

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää! Jumala on todella siunannut maatamme kaikella hyvällä, josta voimme olla jakamassa myös muille.

 2. Kiitokset viestistänne!

  Siunausta uuteen elänvaiheeseenne! Herra on kanssanne!
  “Nöyrät Hän korottaa”
  Työllänne joudutatte herranpäivän tulemista – lopullista pelastusta – oikeaa rauhanaikaa.
  Joulun rauhaa kaiken touhun keskelle!
  T: Pekka ja Anni Huttunen, Karttula

 3. Paketti perillä Härmälänrannassa matkalaukussa kohti
  Japania kastejuhlaan.Siunattua tulevaa Vapahtajan syntymäjuhlaa ja turvallista matkaa Papua-Uuteen-Guineaan teidän koko perheelle!

 4. Kiitos!
  Hienoa Päivi, että paketti tuli ajoissa. Kiitos, että toimitatte sen perille. Hyvää matkaa ja viekää paljon terveisiä Japaniin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.