Hyvää Juhannusta!

Viimeiset pari viikkoa on ollut kiireisiä ja siksi blogissakin on ollut hiljaista. Muutimme viime viikolla uuteen kotiin ja olemmme ensiksi pakanneet ja nyt taas purkaneet laatikoita sekä matkalaukkuja.

Lapsilla on nyt lomaa koulusta ja hoidosta. Me aikuiset olemme jatkaneet töissä, mutta minä teen töitä yhden aamupäivän vähemmän klinikalla. Loman ajan meillä on paikallinen kotiapulainen hoitamassa lapsia kahtena päivänä viikossa. Lapsista on ollut kiva jäädä hoitajan kanssa kotiin.

Viime viikonloppuna juhlimme Leevin 6v synttäreitä. Täällä monilla on tapana kutsua koko luokka synttärijuhliin ja Leevikin halusi kutsua kaikki 21 luokkakaveria. Pyysin suomalaisen ystävän Marian auttamaan, jos lapsia sattuisi tulemaan iso joukko. Nyt on kuitenkin loma-aika ja monet perheet ovat lomalla tai lähteneet pidemmälle kotimaanjaksolle. Paikalle saapui kahdeksan luokkakaveria ja määrä oli sopiva. Meidän suomalaisten lisäksi juhlissa oli viisi eri kansallisuutta. Hauskaa oli ja pari tuntia vierähti nopeasti. Sankari oli tyytyväinen juhliin.

Hyvää Juhannusta kaikille blogin lukijoille! Mekin päästään tänään juhannussaunaan 🙂

Kaisa

Leevi avaamassa lahjoja.
Leevi avaamassa lahjoja.
20160622_165722
Kuvassa näkyvä rakennus on klinikka
20160622_160855
Tällä viikolla klinikalla oli elvytyskoulutus

Kommentit:

Eevi-mummu - 24.06.2016
Hyvää jussinpäivää teillekin! Ei teillä kuitenkaan ole tätä yötöntä yötä. Aattoilta oli täällä lämmin ja aurinkoinen, juhlittiin sitä Lankarin leirikeskuksessa.

Kaisa - 25.06.2016
Ei oo yötöntä yötä. Täällä on nyt talvi ja vuoden pimein aika, mutta valon määrä ei paljon eroa muusta ajasta.

Urpo Sormunen - 25.06.2016
Hyvää juhannusta koko teidän perheelle!

Paula Jäntti - 25.06.2016
Lämmin kiitos taas blogista! Kiva on lukea kuulumisianne. Leppävirrallakin nyt lämmintä riittää: 28 astetta varjossa! Kohta yritettävä virran kylmään veteen uimaan, kun ei ole omaa kesämökkiä. Vasta pari kertaa olen uskaltanut tänä kesänä uida. Teilläkin taitaa lämmintä riittää? Myöhästyneet onnittelut vielä 6-vuotiaalle Leeville ja oikein hyvää ja siunattua juhannusta koko perheelle!..ja makoisia juhannuslöylyjä! :)

Perhe Itä-Suomesta - 26.06.2016
Hei. Kiitos blogista. Lapset kysyi että minkälainen talvi siellä on? Ja tuleeko lapsille lunta ikävä?

Kaisa - 27.06.2016
Kiitos kysymyksestä! Täällä ei vuodenajat paljon eroa toisistaan, yleensä päivät on lämpimiä ja yöt viileitä. Talvi on ns. kuivakausi, mikä tarkoittaa sitä että vettä sataa vähemmän kuin muuna aikana. Yöt, aamut ja illat on tosi kylmiä. Taloissa ei ole lämmityksiä eikä eristyksiä, joten sisälämpötilakin voi laskea lähelle 10 astetta. Villasukat ja lämpimät vaatteet on silloin tarpeen. Lapset sanoi, että niillä on ikävä lunta. Olisi kiva päästä pulkkamäkeen ja rakentamaan lumiukkoja :)

marja matikka - 30.06.2016
Olipa mukava nähdä kotinne maisema. Meidän Leevin synttäreitä 6v juhlitaan tulevan viikonloppuna. Me mennään KL päiville käymään. MarjaKommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

7 thoughts on “Hyvää Juhannusta!”

 1. Hyvää jussinpäivää teillekin!
  Ei teillä kuitenkaan ole tätä yötöntä yötä. Aattoilta oli täällä lämmin ja aurinkoinen, juhlittiin sitä Lankarin leirikeskuksessa.

 2. Ei oo yötöntä yötä. Täällä on nyt talvi ja vuoden pimein aika, mutta valon määrä ei paljon eroa muusta ajasta.

 3. Lämmin kiitos taas blogista! Kiva on lukea kuulumisianne.
  Leppävirrallakin nyt lämmintä riittää: 28 astetta varjossa! Kohta yritettävä virran kylmään veteen uimaan, kun ei ole omaa kesämökkiä. Vasta pari kertaa olen uskaltanut tänä kesänä uida.
  Teilläkin taitaa lämmintä riittää?
  Myöhästyneet onnittelut vielä 6-vuotiaalle Leeville ja oikein hyvää ja siunattua juhannusta koko perheelle!..ja makoisia juhannuslöylyjä! 🙂

 4. Hei.

  Kiitos blogista.
  Lapset kysyi että minkälainen talvi siellä on?
  Ja tuleeko lapsille lunta ikävä?

 5. Kiitos kysymyksestä!
  Täällä ei vuodenajat paljon eroa toisistaan, yleensä päivät on lämpimiä ja yöt viileitä. Talvi on ns. kuivakausi, mikä tarkoittaa sitä että vettä sataa vähemmän kuin muuna aikana. Yöt, aamut ja illat on tosi kylmiä. Taloissa ei ole lämmityksiä eikä eristyksiä, joten sisälämpötilakin voi laskea lähelle 10 astetta. Villasukat ja lämpimät vaatteet on silloin tarpeen. Lapset sanoi, että niillä on ikävä lunta. Olisi kiva päästä pulkkamäkeen ja rakentamaan lumiukkoja 🙂

 6. Olipa mukava nähdä kotinne maisema. Meidän Leevin synttäreitä 6v juhlitaan tulevan viikonloppuna. Me mennään KL päiville käymään. Marja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.