Hyvää pääsiäisen aikaa!

Kevät on ollut antoisaa ja vauhdikasta perehtymistä lähetystyöhön, mutta samalla olemme käyneet läpi omaa prosessiamme lähetystyöhön valmistautuessa. Raamatun äärellä meitä on puhutellut se, millaisia ihmisiä Jumala kutsuu työhönsä. Olemme saaneet huomata, että aivan tavallisia ja epätäydellisiä ihmisiä. Vaikka ihminen epäonnistuu ja tekee virheitä, Jumala pysyy uskollisena ja toteuttaa omat suunitelmansa. Tämä on ollut lohdullista huomata, kun itse jäämme miettimään omaa riitämättömyyttä ja pienuutta suuren tehtävän edessä. Omat
heikkoudet ja vajavuudet nousevat välillä päällimmäiseksi kun yrittää
suunnitella tulevaa. On kuitenkin hyvä muistaa että vastuu työstämme on Jumalalla ja Jumala pitää lupauksensa ja on uskollinen!

On ollut kiva todeta, että kansanlähetyksen työntekijät ovat ottaneet meidät lämmöllä joukkoonsa. Meitä kannustetaan ja meistä pidetään huolta. Se antaa meille voimia opiskeluun ja lähetystyöhön valmistautumiseen. On ollut myös mukava huomata, että kansanlähetyspiireissä on ollut aktiivisuutta meidän suhteen. Meillä on jo tiedossa vierailuja kevään jälkeen.


Kristittyjen tärkein juhla on edessä ja on jälleen hyvä hiljentyä pääsiäisen sanoman äärelle.
Siunattua pääsiäistä!

“Hän kantoi meidän kipumme, otti taakakseen meidän sairautemme. Omista teoistaan me uskoimme hänen kärsivän rangaistusta, luulimme Jumalan häntä niistä lyövän ja kurittavan, vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet lävistäneet ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet. Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet.” (Jes.53:4-5)

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.