Hyvää uutta vuotta!

Joulun aikaan olemme saaneet levätä ja viettää aikaa kotona.   Kiitos teille jokaiselle blogin lukijalle kuluneesta vuodesta. Hyvää uutta vuotta 2017!

20161224154120
Kuva on otettu jouluaattona saunan jälkeen. Pääsimme joulusaunaan ja söimme yhdessä muutaman muun suomalaisen kanssa.
20161231190551
Vietämme uuden vuoden aattoa hollantilaisten ystävien kanssa ja heillä oli yksi kotitekoinen “ilotulite” 🙂

Kommentit:

kirsti - 31.12.2016
Siunattua Uutta Vuotta 2017! Rukoilemme teille terveyttä ja iloa evankeliumin voimasta. t. Tapio ja Kirsti Polvijärveltä

Paula Jäntti - 31.12.2016
Oikein hyvää ja siunattua pian alkavaa uutta vuotta 2017 myös teille kaikille virren 37 ensimmäisen säkeistön sanoin: "Taas on yksi vuosi mennyt saamastani ajasta. Siitä kannan kiitoksen nyt, kaiken sain mä lahjana. Kiitos, armon Jumala, hyvyydestä kaikesta. Minut muistit koko vuoden voimaa, siunausta suoden". Lämpimin terveisin Paula

Manu ja Raija Pitkänen co - 31.12.2016
Siunattua Uutta Vuotta 2017 ja kiitokset monista "viesteistä" kuluneen vuoden aikana!

Daniel ja Mari - 01.01.2017
Siunattua uutta vuotta – iloa ja terveyttä! Mukana ollaan matkassa vaikkei meistä oikein mitään kuulukaan :)

Aki - 01.01.2017
Hei vaihteeksi lumisesta Satakunnasta. Saimme mustan joulun jälkeen nyt, vuoden eka päivänä, lunta niin että maa on valkoinen. Vaikka onki yksi plus aste! Kiitos kaikista viesteistä viime vuonna. Voimia ja siunausta uuteen. Itse olen lähdössä takaisin (huomenna), mahdollisesti viimeiselle jaksolle Etiopiaan. Olimme kahden viikon lomalla Suomessa. Jatkakaa kirjoittelua. Taivaan Isän hyvään hoitoon. - Aki

Eija - 01.01.2017
Hei, sieltäkin se sauna löytyy! Itse katsoin sohvalta Helsingistä Suomi 100 v. ilotulitukset TV:stä...ei tullut kylmä valvoessa. Tänään aloitimme Uuden Vuoden 2017 kirkonpenkillä istuen ja pyytäen siunausta, hyvä oli olla messussa! Valoista mieltä, siunausta ja varjelusta myös teille! "On yksi nimi ylitse muiden, yksi nimi muuttumaton" t. Eija

Sirkku H. - 03.01.2017
Hyvää ja Siunattua armon vuotta 2017 teille koko perheelle! Hyvä on aloittaa uusi vuosi Jeesuksen nimessä. Siunausta ja varjelusta teille edelleen jokaiseen päiväänne! Tänään 3.1. täällä Ilmajoella on pakkaspäivä, luonto on luminen ja valkoinen. : )

Urpo Sormunen - 03.01.2017
Hei Jukka, Kaisa ja lapset Kiitoksia kaikista viesteistänne viime vuonna. On ollut ilo lukea niitä ja mielenkiinnolla olen seurannut kuulumisianne! Itse muutin viime elokuun alussa takaisin tänne synnyinseudulleni. Asun nyt Joensuussa ja liityin jäseneksi Pohjois-Karjalan Kansanlähetykseen. Siunausta, voimia ja Jumalan suurta johdatusta elämäänne! Terveisin Urpo Sormunen Ps. alla linkki (toivottavasti toimii) josta näette Joensuun uudenvuoden valomeren (saatu aikaiseksi asukkaiden taskulampuilla) ja ilotulituksen. http://www.joensuu.fi/-/uudenvuoden-valomeri-ja-ilotulitusKommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

8 thoughts on “Hyvää uutta vuotta!”

 1. Siunattua Uutta Vuotta 2017!
  Rukoilemme teille terveyttä ja iloa evankeliumin voimasta.
  t. Tapio ja Kirsti Polvijärveltä

 2. Oikein hyvää ja siunattua pian alkavaa uutta vuotta 2017 myös teille kaikille virren 37 ensimmäisen säkeistön sanoin:
  “Taas on yksi vuosi mennyt saamastani ajasta. Siitä kannan kiitoksen nyt, kaiken sain mä lahjana. Kiitos, armon Jumala, hyvyydestä kaikesta. Minut muistit koko vuoden voimaa, siunausta suoden”.

  Lämpimin terveisin
  Paula

 3. Siunattua Uutta Vuotta 2017 ja kiitokset monista “viesteistä” kuluneen vuoden aikana!

 4. Siunattua uutta vuotta – iloa ja terveyttä! Mukana ollaan matkassa vaikkei meistä oikein mitään kuulukaan 🙂

 5. Hei vaihteeksi lumisesta Satakunnasta. Saimme mustan joulun jälkeen nyt, vuoden eka päivänä, lunta niin että maa on valkoinen. Vaikka onki yksi plus aste!
  Kiitos kaikista viesteistä viime vuonna. Voimia ja siunausta uuteen. Itse olen lähdössä takaisin (huomenna), mahdollisesti viimeiselle jaksolle Etiopiaan. Olimme kahden viikon lomalla Suomessa.
  Jatkakaa kirjoittelua. Taivaan Isän hyvään hoitoon.
  – Aki

 6. Hei, sieltäkin se sauna löytyy! Itse katsoin sohvalta Helsingistä Suomi 100 v. ilotulitukset TV:stä…ei tullut kylmä valvoessa. Tänään aloitimme Uuden Vuoden 2017 kirkonpenkillä istuen ja pyytäen siunausta, hyvä oli olla messussa! Valoista mieltä, siunausta ja varjelusta myös teille! “On yksi nimi ylitse muiden, yksi nimi muuttumaton” t. Eija

 7. Hyvää ja Siunattua armon vuotta 2017 teille koko perheelle! Hyvä on aloittaa uusi vuosi Jeesuksen nimessä. Siunausta ja varjelusta teille edelleen jokaiseen päiväänne!
  Tänään 3.1. täällä Ilmajoella on pakkaspäivä, luonto on luminen ja valkoinen. : )

 8. Hei Jukka, Kaisa ja lapset

  Kiitoksia kaikista viesteistänne viime vuonna. On ollut ilo lukea niitä ja mielenkiinnolla olen seurannut kuulumisianne!

  Itse muutin viime elokuun alussa takaisin tänne synnyinseudulleni. Asun nyt Joensuussa ja liityin jäseneksi Pohjois-Karjalan Kansanlähetykseen.

  Siunausta, voimia ja Jumalan suurta johdatusta elämäänne!

  Terveisin Urpo Sormunen

  Ps. alla linkki (toivottavasti toimii) josta näette Joensuun uudenvuoden valomeren (saatu aikaiseksi asukkaiden taskulampuilla) ja ilotulituksen.

  http://www.joensuu.fi/-/uudenvuoden-valomeri-ja-ilotulitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.