Hyvästi Bournemouth ja Christchurch!

Kotipihalla Bournemouthissa.

Viime perjantaina vietimme kielikoulun joulujuhlaa ja samana iltana pakkasimme kotimme kasaan. Tunnelmat oli haikeat, kun jätimme yhden kodin taas taakse ja hyvästelimme uudet ystävät. Meillä on ikimuistoiset kolme kuukautta takana Englannissa!

Lauantaina matkustimme bussilla Pohjois-Englantiin tapaamaan minun siskoa. Tarkoituksemme oli matkustaa huomenna Suomeen, mutta Lenni sairastui viikonloppuna niin pahasti, ettei ole viisasta lentää vielä huomenna.  Lennillä on flunssa, korvatulehdus ja hengen ahdistusta. Kävimme eilen lääkärissä ja saimme hyvät lääkkeet ja olo on kohentunut huomattavasti. Paikallinen lääkäripäivystys toimi loistavasti, saimme ajan nopeasti ja muutenkin palvelu oli hyvää!
Minä jäin Lennin kanssa tänne vielä toipumaan, mutta Jukka matkusti Leevin ja Helmin kanssa Lontooseen ja he lentävät huomenna suunnitellusti Suomeen. Loistavasti Jukka oli selvinnyt junamatkoista kolmen ison matkalaukun, kahden lapsen ja rattaiden kanssa perille. Jo pelkkä ajatus lasten (ja laukkujen) kanssa ruuhkaisessa junassa ja juna-asemilla saa hien pintaan.. 😉 Minun ja Lennin on tarkoitus matkustaa perjantaina Suomeen, jos vointi sallii.
Etiopiasta ei ole mitään uutta kerrottavaa… Rukoilkaa edelleen tulevaisuutemme ja työkuvioiden selkiytymisen puolesta. Rukoilkaa myös, että Lenni parantuisi  ja etten minä sairastuisi.
Siunattua joulun odotusta blogimme lukijoille!
Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.