Joulu lähestyy

IMG_5958
Lapset on innokkaita askartelemaan. Tässäkin syntyy monenlaista tekelettä.

Niin se joulu vaan lähestyy ja meidän perhe porskuttaa edelleen Suomessa, mutta ei hätää ehkä mekin täältä ennen pitkää päästään jonnekin. Nyt meillä on siis kaikki paperiasiat kunnossa. Passit saatiin pari viikkoa sitten viisumireissulta takaisin. Ja tällä viikolla sain tietää, että se kauan kaivattu sairaanhoitajalisenssikin oli tullut! Kiitos Herralle.

Nyt odottelemme edelleen lupaa ostaa lentoliput. Kaikki siis riippuu siitä, että järjestetäänkö tammikuussa orientaatio- eli viidakkoleiriä, koska sieltä on tähän asti puuttunut pari työntekijää henkilökunnasta. Jos leiri toteutuu, niin varaamme liput suoraan sinne, jos se ei toteudu niin varaamme liput Ukarumpaan. Viidakkoleiri on siis eri paikassa kuin mikä meidän asuinpaikka tulee olemaan. Rukoillaan, että tuo päätös leiristä tulisi pian, että saisimme suht järkevän hintaiset liput tammikuulle.

Tällä viikolle olemme molemmat Jukan kanssa käyneet läpi nettikurssina lapsia koskevan turvallisuus oppaan. Se oli kyllä erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Maailmalle lähtiessä on hyvä pitää mieli avoimena ja luottaa ihmisiin, mutta samalla muistaa ettei ole liian naiivi. Itselle ainakin tärkeimpänä jäi mieleen, että aina on pidettävä lasten turvallisuus etusijalla ja tiedostaa riskit. Tämän myötä muistutan, että meidän lapsetkin tarvitsee yhtälailla teidän esirukouksia.

Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.