Juhlaa

Viime viikon tiistaina vietimme lähetyslinjalaisten ja Nummelan perheen kanssa 60-v juhlia. Sillä Jukka ja lähetyskurssimme Eeva täyttivät molemmat 30-v viime viikolla. Ensiksi kävimme syömässä etiopialaisessa ravintolassa ja sen jälkeen tulimme meille viettämään iltaa sekä syömään kakkua. Etiopialaisessa ravintolassa saimme esimakua siitä, millaista ruokaa tulemme tulevaisuudessa syömään. Etiopiassa paikalliset syövät lähes aina injeraa ja wottia. Injera on letun tapainen leipä, johon laitetaan kastiketta eli wottia. Kastikkeita on paljon erilaisia, kasviksista ja lihasta tehtyjä. Ruokaa syödään repimällä letusta palasia ja kastamalla sitä kastikkeeseen. Ruoka oli ihan hyvää, mutta vaatii ainakin minulle totuttelua 🙂

Toisen kerran pääsimme juhlimaan viikonloppuna, kun pieni Lenni-poikamme kastettiin kristittyjen joukkoon, Jumalan lapseksi. On hienoa, kun saamme jättää Lenninkin elämän Jumalan hyviin käsiin.

Myös kolmannessa uutisessamme on aihetta kiitokseen ja juhlaan! Lauantaina oli Kansanlähetyksen liittohallituksen kokous ja siellä varmistui se, että pääsemme ensi kesänä lähtemään Etiopiaan, jos Herra suo. Samassa kokouksessa päätettiin myös se, että Jukka aloittaa työt tammikuussa täällä Ryttylässä.

Tällaisia ilon aiheita tällä kertaa 🙂

-Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.