Koulua

Lapset aloittavat koulun heti Suomesta tulon jälkeen. Täällä koulusysteemi on erilainen kuin Suomessa, Leevi aloitti kakkosluokan ja Helmi eskarin. Molemmat ovat olleet innoissaan koulusta. Helmin eskari on vain aamupäivisin ja joulun jälkeen eskarilaiset aloittavat kokopäivä koulun. Helmistä eskarissa on niin kivaa, että haluaisi olla siellä jo koko päivän.

 

Toisella kouluviikolla koulussa oli avoimet ovet, jossa lapset saivat esitellä luokkaansa ja opettaja kertoi hieman alkaneesta kouluvuodesta.
Helmi esittelee omaa pulpettia
Pari viikkoa sitten saimme pitää vieraina siskoani ja hänen miestään. Anni ja Juha pääsivät meidän kanssa koululle perjantai piknikille, johon perheet kokoontuvat syömään lounasta lasten kanssa.

Kaisa

 

 

 

 

Kommentit:

Paula - 22.08.2017
Lämmin kiitos taas viestistänne! Mukavaa, kun lapset tykkäävät käydä koulussa! Iloista ja siunattua kouluvuotta heille ja työvuotta teille! Isän kämmenellä ja Hänen hyvässä hoidossa tämäkin uusi luku- ja työkausi!

Maija Kananen entinen raamattulinjalainen - 22.08.2017
Hei. Opistolla olin kansanlähetyspäivien talkoissa ja myös päivien ajan. Eri suuntiin on entiset opistolaiset hajaantuneet!!!! Teidän lapsenne huimasti kasvaneet, pienimmäinen myös jo niin iso!! Kaikkea hyvää ja siunauksia kaikkeen eritoten lasten koulutielle!!

Mari Japanista - 24.08.2017
Moikka! Meilläkin Onni alotti tällä viikolla eskarin kv-koulussa ja sillä näytti olevan ihan samanlainen nimilappu pulpetissa kuin Helmilläkin :) Lämpimät terveiset sinne tästä vähän pohjoisemmasta!

Kaisa - 24.08.2017
Kiitos kommenteista ja terveisistä! Ehkä ne käyttää samoja materiaaleja eri kv-kouluissa :) Paljon terveisiä täältäkin!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

4 thoughts on “Koulua”

  1. Lämmin kiitos taas viestistänne! Mukavaa, kun lapset tykkäävät käydä koulussa! Iloista ja siunattua kouluvuotta heille ja työvuotta teille! Isän kämmenellä ja Hänen hyvässä hoidossa tämäkin uusi luku- ja työkausi!

  2. Hei. Opistolla olin kansanlähetyspäivien talkoissa ja myös päivien ajan. Eri suuntiin on entiset opistolaiset hajaantuneet!!!! Teidän lapsenne huimasti kasvaneet, pienimmäinen myös jo niin iso!! Kaikkea hyvää ja siunauksia kaikkeen eritoten lasten koulutielle!!

  3. Moikka! Meilläkin Onni alotti tällä viikolla eskarin kv-koulussa ja sillä näytti olevan ihan samanlainen nimilappu pulpetissa kuin Helmilläkin 🙂 Lämpimät terveiset sinne tästä vähän pohjoisemmasta!

    1. Kiitos kommenteista ja terveisistä! Ehkä ne käyttää samoja materiaaleja eri kv-kouluissa 🙂 Paljon terveisiä täältäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.