Kuluneen viikon tunnelmia

Tässä muutama kuva kuluneen viikon tapahtumista. Viikkomme on sisältänyt paljon pakkaamista. Sen lisäksi olemme yrittäneet nauttia Suomen talvesta, lapsetkin pääsivät  vielä kunnon pulkkamäkeen.

Viimeisten viikkojen aikana olemme haikeina myös hyvästelleet monia rakkaita täällä Suomessa. On mahtavaa olla vihdoinkin lähdössä, mutta samalla on raskasta sanoa heipat pitkäksi aikaa kaikille rakkaille. Olemme olleet kuitenkin kiitollisia jokaisesta hetkestä, jotka olemme saaneet vielä viettää ystävien ja perheen kanssa.

IMG_6222IMG_6233IMG_6234IMG_6337IMG_6370

Meistä on pidetty hyvää huolta ja olemme saaneet myös syödä erilaisia herkkuja ennen lähtöä. 🙂

Kaisa

Kommentit:

Urpo Sormunen - 17.01.2016
Hei Jukka, Kaisa ja lapset. Kiva kuulla teidän viime hetken kuulumisianne. Voimia ja siunausta teille matkaan. Pidetään yhteyttä vaikka välimatka tuleekin olemaan pitkä. Urpo

kirsi Jokela - 17.01.2016
Paljon siunausta lähtöön! Ihanaa että saitte nauttia Suomen talvestakin. Herra kansaanne ?

Anna Holopainen - 18.01.2016
Turvallista matkaa!

Huttusen Eeva mikkelistä - 18.01.2016
Hyvää matkaa ! Hän joka on kutsunut teidät lähtemään on uskollinen. Olkaa Taivaan Isän "taskussa".

Aki - 18.01.2016
Njam, olipa kivan näköinen kakku, hyvääkin? Siunattua matkaa. Toivottavasti nuo hienot laukut tulevat perille. Tänne meille tulevat ovat joutuneet odottelemaan muutamia päiviä. Harmi. Käsipakasiin kaikki erittäin tärkeät paperit........ Taasen neuvomassa. Vai mitä. - Aki ja Pirkko

Kaisa - 18.01.2016
Kiitos teille mukana kulkemisesta ja kiva, että saamme lähteä yhdessä matkaan. Kakku oli tosi hyvää!! :) Ollaan saatu nauttia myös muista ystävien tekemistä ruuista ja herkuista! Valitettavasti suurin osa on jäänyt kuvaamatta. Hyvä on lähteä matkaan ystävien lähettämänä.

Miina - 19.01.2016
Hienoa, että olette nyt lähtökuopissa! Sain olla netin kautta mukana matkaansiunaamisessanne Ryttylässä. Herra siunatkoon teitä!

Maarit Petälä - 19.01.2016
hei siunattuu matkaa teille :) Herra kanssanne!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

8 thoughts on “Kuluneen viikon tunnelmia”

 1. Hei Jukka, Kaisa ja lapset.
  Kiva kuulla teidän viime hetken kuulumisianne. Voimia ja siunausta teille matkaan. Pidetään yhteyttä vaikka välimatka tuleekin olemaan pitkä. Urpo

 2. Paljon siunausta lähtöön! Ihanaa että saitte nauttia Suomen talvestakin. Herra kansaanne ?

 3. Hyvää matkaa ! Hän joka on kutsunut teidät lähtemään on uskollinen.
  Olkaa Taivaan Isän “taskussa”.

 4. Njam, olipa kivan näköinen kakku, hyvääkin?
  Siunattua matkaa. Toivottavasti nuo hienot laukut tulevat perille. Tänne meille tulevat ovat joutuneet odottelemaan muutamia päiviä. Harmi.
  Käsipakasiin kaikki erittäin tärkeät paperit……..

  Taasen neuvomassa. Vai mitä.

  – Aki ja Pirkko

 5. Kiitos teille mukana kulkemisesta ja kiva, että saamme lähteä yhdessä matkaan.

  Kakku oli tosi hyvää!! 🙂 Ollaan saatu nauttia myös muista ystävien tekemistä ruuista ja herkuista! Valitettavasti suurin osa on jäänyt kuvaamatta. Hyvä on lähteä matkaan ystävien lähettämänä.

 6. Hienoa, että olette nyt lähtökuopissa! Sain olla netin kautta mukana matkaansiunaamisessanne Ryttylässä. Herra siunatkoon teitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.