Kuulumisia

Olemme vähitellen sopeutuneet taas Suomessa oloon. Lapset aloittivat viime viikon maanantaina koulun täällä Ryttylässä ja kaikilla on alkanut mukavasti. Luokkakaverit ja opettajat olivat koulun pihalla vastassa ensimmäisenä päivänä, joten siellä oli erittäin hyvä vastaanotto. Kaikilla on luokassa tuttuja kavereita ja se on auttanut sopeutumisessa kovasti. Koulun aloittaminen on tehnyt hyvää ja tavalliset arkirutiinit rytmittävät mukavasti arkea kaiken epävarmuuden keskellä.

Me olemme Jukan kanssa kiertäneet seurakunnissa ja on ollut mukava tavata teitä lähettäjiä. On ollut ihana nähdä myös ystäviä ja sukulaisia pitkästä aikaa. Saamme olla kiitollisia laajasta ystäväjoukosta, joka meillä on.

Meillä on paluuliput Papualle lokakuun lopussa, mutta emme vielä tiedä pääsemmekö matkustamaan. Meillä on myös viisumien uusimista ja muita virallisia asioita hoidettavana, joten vielä on moni asia auki. Olemme kiitollisia jos jaksat muistaa meitä rukouksin tämän epävarmuuden keskellä.

Lopuksi vielä linkki videoon, mistä voit kuunnella koskettavan tarinan Jumalan huolenpidosta ja rukouksen voimasta, kun ystävämme Marjo ja John Brownie joutuivat meren armoille Papua-Uudessa-Guineassa. He työskentelivät siellä raamatunkäännöstyössä vuosina 1993-2018. Video on osittain suomeksi ja osittain englanniksi ja siihen on tekstitys. Tietokoneella tekstitys löytyy “Subtitles/closed captions (c)” -painikkeesta videon oikeassa alalaidassa valitsemalla “Finnish – English” ja kännykässä kolmesta pallukasta, jotka on oikeassa reunassa.

Aurinkoista syksyä!

Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.