Kyläjaksolla

Maanantaina ja tiistaina pakkasimme tavarat kasaan ja keskiviikona suuntasimme kohti kyläjaksoa. Asumme nyt siis neljä viikkoa pienessä kylässä ja meillä on käytössä oma pieni talo. Täällä netti toimii huonosti ja kuvia ei juurikaan voi ladata. Joten blogin päivityksessä on nyt hiljaista. Laitamme sitten vähän viiveellä tarinoita kyläelämästä.

Meillä on täällä kaikki hyvin ja meillä on mukava kylä. Ihmiset on tosi vieraanvaraisia ja ystävällisiä. Meille kannetaan päivittäin erilaisia hedelmiä ja vihanneksia ja yritämme parhaamme mukaan saada niitä syötyä. Myös tiskit pestään valmiiksi jne. Ennen kyläjaksoa kävimme kaupungissa ostamassa etukäteen sellaiset ruokatarvikkeet, joita täältä ei saa.

Asumme aika lähellä merta ja tänään pääsimme rannallakin käymään.

Päivitämme blogia taas enemmän, kun netti toimii paremmin.

Kaisa

Kommentit:

Paula Jäntti - 19.03.2016
Kiitos taas terveisistä! Niitä on aina ilo lukea! Täällä oli jo keväisen lämmintä pitkän aikaa, mutta nyt alkoivat taas aikamoiset pakkaset. Lunta riittäisi hiihtoonkin, mutta ladut ovat niin jäiset, etteivät arimmat - itseni mukaan lukien - uskalla enää lähteä urheilemaan. Herra siunatkoon ja varjelkoon koko rohkeaa perhettänne! <3

Veli Voipio - 20.03.2016
Oletteko syöneet paljon banaania?Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

2 thoughts on “Kyläjaksolla”

  1. Kiitos taas terveisistä! Niitä on aina ilo lukea! Täällä oli jo keväisen lämmintä pitkän aikaa, mutta nyt alkoivat taas aikamoiset pakkaset. Lunta riittäisi hiihtoonkin, mutta ladut ovat niin jäiset, etteivät arimmat – itseni mukaan lukien – uskalla enää lähteä urheilemaan.
    Herra siunatkoon ja varjelkoon koko rohkeaa perhettänne! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.