Lähtö on lähellä

Meidän lähtöhetki näyttää vääjäämättä lähestyvän. Työlupien saannin jälkeen varsinaisia esteitä ei ole ollut näkyvissä, joten ilmassa tuntuu olevan taas hieman lähdön tuntua.

IMG_5814
Kävimme jatkamassa kesäämme yhdellä viikolla Espanjassa. Lämpöä ja tekemistä riitti.

Lähtöpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ensi viikon alussa lähetämme viisumihakemukset Brysseliin. Viisumeiden saamiseen menee luultavasti parisen viikkoa postituksineen. Kaikkien menneiden vaiheiden jälkeen on siis enää mitätön hetki ja viimein kaikki lähtöön liittyvä byrokratia on hoideltu historiaan.

Lähtöhetkeksi olemme suunnitelleet joulukuuta, mutta tarkemmasta ajankohdasta keskustelemme vielä vastaanottavan järjestön kanssa. Toivomme pääsevämme joulukuussa tutustumaan tulevaan elinympäristöön Ukarumpassa ennen tammikuussa alkavaa Tyynenmeren alueen orientaatioleiriä (ns. viidakkoleiriä). Erityisesti lasten kannalta toivomme, että ehtisimme tutustumaan uuteen maahan yhdessä. Viidakkoleirillä on aikuisilla ja lapsilla eri ohjelmaa, joten toivomme että alkushokkia voisi lieventää se, ettei lapset suuren muutoksen keskellä joudu olemaan meistä vanhemmista pitkiä aikoja erossa.

Edessä on meille kaikille joka tapauksessa paljon uutta. Edessä shokkeja ja oppimisen tuskaa, mutta toivottavasti myös paljon merkitystä ja elämyksiä. Siksi pyydämme rukoilemaan erityisesti meidän uuteen ympäristöön sopeutumisen puolesta ja tietysti myös kaikkien lähtövalmistelujen puolesta.

Kaiken keskellä saamme olla positiivisella mielellä, sillä Jumala kyllä pitää meistä huolen. Ja huomisen murheetkin huominen murehtii itse.

 

Kommentit:

Aki - 18.10.2015
Terveiset Addiksesta. Tulimme kaksi päivää sitten. Voimia ja siunausta uuteen tilanteeseen. Pakatkaa mukaan paljon sitä kärsivällisyyttä mitä jouduitte opettelemaan täsä lähtemis prosessissa. Sitä tulette tarvitsemaan. Rukouksin teitä muistain.

Kerttu - 18.10.2015
Ihan mahtavaa, että palaset loksahtelevat kohdilleen! Ollaan rukouksessa!

Kaisa - 29.10.2015
Kiitos rukoustuesta. Terveiset myös sinne Addikseen! :)Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

3 thoughts on “Lähtö on lähellä”

  1. Terveiset Addiksesta. Tulimme kaksi päivää sitten.
    Voimia ja siunausta uuteen tilanteeseen. Pakatkaa mukaan paljon sitä kärsivällisyyttä mitä jouduitte opettelemaan täsä lähtemis prosessissa. Sitä tulette tarvitsemaan. Rukouksin teitä muistain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.