Lottovoitto

“On lottovoitto syntyä Suomeen”, sanotaan. Kyllähän tämä suomalaisuus hieman siltä näyttääkin. Meillä Suomeen syntyneillä on hieno mahdollisuus elää yltäkylläinen elämä. Luulen kuitenkin, että suomalaisuudessa on kyse jostain vielä suuremmasta. Pikavoiton sijaan meidän mahdollisuuksissa on kyse kovasta työstä ja Jumalan siunauksesta.
Meille suomalaisille on annettu maa jonka jonka eteen isämme ja äitimme ovat tehneet valtavasti työtä. Työtä on tehty pitkään ja tunnollisesti, jotta meille on voitu jättää perinnöksi kaikki tämä. Erityisesti näin itsenäisyyspäivänä täytyy muistaa kansamme sankareita, jotka puolustivat maatamme vihollisen hyökätessä ja antoivat kalliin uhrin, jotta meillä olisi oma maa. Ja erityisesti, jotta meillä olisi tässä maassa vapaus julistaa Jumalan suuria tekoja.
Tämän lisäksi saamme kiittää vanhempiamme, jotka ovat antaneet meille kodit, joissa olemme saaneet riittävästi rakkautta osaksemme. Nämä ovat mielestäni kaikkein suurimmassa osassa, kun meille suomalaisille on annettu hyvät eväät elämään.
Kaiken tämän on Hyvä Jumala tahtonut antaa meille, pohjoiselle kansalle maailman äärilaidalla. Ja paljon enemmänkin. Todellinen “Jumalan lahja” on taivaan kansalaisuus, joka on meille lahjoitettu Jeesuksen sovitustyön hinnalla.
Kun olemme näin paljon saaneet, kuinka voisimme olla jakamatta sitä kaikille maailman kansoille?
-Jukka

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.