Lupsakat terveiset Savosta

Kahtena huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna vierailimme Kuopiossa. Ensiksi olimme Kallaveden seurakunnassa ja viime sunnuntaina Tuomiokirkko seurakunnassa. Molemmissa kirkoissa olimme ensiksi messussa mukana ja sen jälkeen meillä oli lähetystilaisuus. Viime sunnuntaina olimme myös Kuopiossa Kansanlähetyksen Sanan ja yhteyden illassa. Tilaisuuksissa oli jälleen kerran mukava tavata lähettäjiä ja saada heiltä rohkaisua.

Bonuksena viime viikonlopun reissulle oli ystäviemme häät Lahdessa. Lauantaina olimme ensikisi juhlissa ja sieltä jatkoimme sitten matkaa Varkauteen.

Reissujen aikana olemme majoittuneet minun sukulaisten luona Leppävirralla ja Varkaudessa. Äitini siskot asuvat siellä ja ovat sopivasti matkan varrella. On ollut kiva tavata heitä ja lapset ovat nauttineet tätien ja setien huomiosta ja leikeistä heidän kanssaan.

Toki tälläiset reissut vievät myös voimia. Pienten lasten kanssa matkustaminen ja useissa tilaisuuksissa kiertäminen ei ole aina yksinkertaista, mutta hyvin olemme tähän asti selvinneet. Tosin kirkon penkissä paikallaan pysyminen ei ole aina helppoa… Onneksi lapset tykkäävät matkustamisesta ja ovat tottuneet istumaan autossa ja tapaamaan ihmisiä. Usein lapset leikkivät kotonakin pakkaamista ja yökyläilyä, taitaa olla jo lähetyslapsen identiteettiä 🙂 Leevi ja Helmi juuri keskustelivat tuossa vieressä matkustamisesta. Leevi kysyi Helmiltä, että onko kiva matkustaa ja Helmi vastasi JOO! Leevi kertoi, että on monen monta matkaa vielä edessä ja sitten lähtivät leikisti retkelle.

Pääsiäisen vietämme kotona rauhoittuen ja ensi viikolla suuntaamme Pohjois-Karjalaan.

Siunattua pääsiäisen aikaa!

Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.