Matkaan siunaaminen KL-päivillä

Nyt kun meidän viimeisetkin paperit lähtivät Papua Uuden Guinean suuntaan, niin on asiassa jälleen odottamisen vuoro. Aikaisempien kokemusten perusteella työluvat saadaan kohtuullisen nopeasti, mutta sairaanhoitajalisenssin saamisessa saattaa mennä hieman kauemmin. Uskomme kuitenkin, että pääsemme syksyn alussa suuntaamaan työkentälle.

autoilua
Lomalla ehdimme myös ajella kilpaa polkuautoilla. En käyttänyt epärehellisiä keinoja, vaikka siltä saattaa näyttääkin.

Englannin kielikokeen jälkeen kävimme piipahtamassa lomalla Virossa. Lämpöä ei ollut Pärnussakaan, mutta muuten viihdyimme. Tekemistä oli ja ehkä saimme hieman huilatakin.

Työlupia odotellessa ehdimme vierailla muun muassa kansanlähetyspäivillä 4.-5.7. Lauantaina klo 13 jälkeen vietämme jokusen tunnin lähetysnäyttelyssä. Saamme olla myös siunattavana matkaan sunnuntain lähetysjuhlassa. Uusi suunta, uusi siunaus. Tervetuloa Turkuun meitä tervehtimään!

-Jukka

Kommentit:

Laura - 21.06.2015
Vähän on selvittelyn makua tuossa polkuautoilukuvan tekstissä... Rukouksin olemme mukana lisenssi- ja työkupaodottelussa.



Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

One thought on “Matkaan siunaaminen KL-päivillä”

  1. Vähän on selvittelyn makua tuossa polkuautoilukuvan tekstissä… Rukouksin olemme mukana lisenssi- ja työkupaodottelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.