Muurahaisia

Täällä on paljon pienen pieniä muurahaisia, jotka saattavat tehdä pesän mihin tahansa. Muurahaiset ovat monta kertaa pienempiä kuin Suomen pienet muurahaiset. Onneksi muurahaiset eivät ole olleet kovin suuri ongelma meidän talossa, mutta välillä huomaamme niitä lähinnä keittiössä. Meillä on Ukarumpan sisällä käytössä lankapuhelimet ja ne on ihan kätevät täällä. Yhtenä päivänä soitin puhelun ja huomasin, että pari muurahaista käveli kädellä. Hetken päästä tajusin, että muurahaiset tulevat puhelimen sisältä. Aloin ravistella puhelinta ja niitä tuli lisää. Lopulta Jukka avasi puhelimen ja sen sisälle muurahaiset olivat tehneet pesän.

Kaisa

 

Kommentit:

Laura L. - 14.05.2017
Kivan pesäpaikan olivat löytäneet ;)

Risto Sarsa - 15.05.2017
Meillä oli kylässämme (Western Province) enemmän haittaa muurahaisista kuin Ukarumpassa. Saimme joltain toiselta kääntäjältä vihjeen, että kannattaa laittaa ruokapöydän jalkojen alle peltipurkt ja niihin talkkijauhoa. Muurahaiset eivät voi uida yli. Ehkä voitte värkätä jonkinlaisia talkkipurkista nousevia telineitä puhelimille ym. mahdollisille pesäpaikoille.

Eve - 18.05.2017
Voi mitä minimuurahaisia! Täällä etenee kevät niin hitaasti, että ei ole vielä muurahaisia näkynyt!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

3 thoughts on “Muurahaisia”

  1. Meillä oli kylässämme (Western Province) enemmän haittaa muurahaisista kuin Ukarumpassa. Saimme joltain toiselta kääntäjältä vihjeen, että kannattaa laittaa ruokapöydän jalkojen alle peltipurkt ja niihin talkkijauhoa. Muurahaiset eivät voi uida yli. Ehkä voitte värkätä jonkinlaisia talkkipurkista nousevia telineitä puhelimille ym. mahdollisille pesäpaikoille.

  2. Voi mitä minimuurahaisia! Täällä etenee kevät niin hitaasti, että ei ole vielä muurahaisia näkynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.