Odottelua


Laskettu aika lähestyy ja malttamattomina odottelemme edelleen vauvan syntymää. 🙂 Odotuksen ja jännityksen keskellä olemme kuitenkin opiskelleet ja yrittäneet käyttää päivät tehokkaasti opiskeluihin ennen vauvan syntymää. Paljon on tehtäviä, joten paremmin ne onnistuvat vielä ennen kuin vauva syntyy.

Suurena kiitosaiheena meillä on, että olemme saaneet perheellemme lähettisihteerin. Lähettisihteeriksemme lupautui Kirsti Kukkonen Polvijärveltä. Ja olemme hänestä erittäin iloisia ja kiitollisia!
Viime viikolla kävimme jälleen palaverissa tulevaisuuden näkymistämme Etiopiassa. Aiemmin olemme kertoneet, että olisimme menossa Airan kaupunkiin, mutta suunnitelmat ovat muuttuneet. Näillä näkymin suuntaisimmekin kielikoulun jälkeen Jimmaan, missä Kansanlähetyksellä on tällä hetkellä työtä ja työntekijöitä. Jimman alueella on ainakin kummilapsiprojekti, jota ollaan laajentamassa ja siinä voisimme olla mahdollisesti mukana.

Lasten suosikkipuuha syksyllä on ollut retkeily.
Syyskuussa kyläilimme siskoni Annin luona vehmaalla ja
lapset pääsivät Annin ja Fanni-koiran kanssa eväsretkelle.

Myös ensi kevään suunnitelmat ovat hieman auki. Yksi vaihtoehto on, että lähtisimme muutamaksi kuukaudeksi kielikouluun Englantiin. Mutta emme ole vielä varmoja siitä. Päätös pitäisi tehdä melko nopeasti, sillä olisimme lähdössä tammikuussa alkavalle kurssille. Muutto Englantiin olisi aika iso muutos meille kaikille, joten pidämme parempana vaihtoehtona, että opiskelisimme keväällä vielä täällä Ryttylässä itsenäisesti englantia. Tulevaisuuden kuviot ovat siis auki, joten niitä saa muistaa rukouksissa. Tarvitsemme viisautta päätöksiin.

-Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.