Papereita ja leimoja

Hyvää uutta vuotta 2015 kaikille blogimme lukijoille!

Palasimme Suomeen vajaa kuukausi sitten ja joulun vietimme minun ja Jukan perheiden luona. Oli mukavaa tavata sukulaisia ja ystäviä pitkästä aikaa! Loppiaisena ajelimme Ryttylään odottelemaan Etiopiaan lähdön selviämistä. Saimme myös väliaikaisen asunnon Kansanlähetysopistolta, josta olemme erityisen kiitollisia!
Jouluaattona saimme Etiopiasta viestin, että meille on tullut työkutsu Mekane Yesus kirkolta. Kutsu saapui virallisesti pari viikkoa sitten, mutta samalla minulle tuli myös lisää vaatimuksia. Minulta vaaditaan viiden vuoden työkokemusta sairaanhoitajana ja niistä englanniksi käännetyt todistkset, muutamilla virallisilla leimoilla varustettuna. Minulla on työkokemusta vain lähihoitajana, mutta ei viittä vuotta. Päätimme kuitenkin vielä yrittää ja käännätimme työtodistukset englanniksi virallisella kääntäjällä. Maanantaina sain todistukset kääntäjältä ja vein paperit Hämeenlinnan maistraattiin tarvittavia leimoja varten. Tiistaina ajelin Helsinkiin ja kiikutin paperit ulkoministeriön toimistoon toisia leimoja varten. Sen jälkeen ne lähetettiin vielä Tukholman suurlähetystöön, josta paperit matkaavat Etiopiaan. 
Tänään saimme jälleen Etiopiasta viestin, että minulta vaaditaan taas lisää papereita ja samoilla leimoilla varustettuna. Etiopiaan pääsy alkaa vähitellen näyttämään aika mahdottomalta, jos ihmettä ei tapahdu. Olemmekin miettineet, jos alkaisimme suuntaamaan ajatuksia johonkin toiseen maahan. Pyydämme, että rukoilet meille viisautta tulevien päivien palavereihin sekä pohdintoihin ja päätöksiin.
Paperimme ovat nähneet maailmaa, jospa vielä itsekin jossain vaiheessa pääsisi matkaan 🙂
Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.