PERILLÄ

20160119_211213Nyt ollaan perillä tropiikissa. Alla muutama kuva matkasta. Aloitimme matkan siis tiistai-keskiviikon välisenä yönä. Ensimmäisenä meillä oli edessä 12 tunnin lento Singaporeen. Lento sujui tosi hyvin! Kone oli tunnin myöhässä Singaporessa, joten meille jäi vain 2 tuntia vaihtoaikaa. Teimme lähtöselvityksen ja haimme vähän välipalaa, sitten pääsimmekin jo seuraavaan koneeseen.

Sitten meillä oli kuuden tunnin lento Port Moresbyn, sekin matka sujui hyvin! Lapset nukkui muutaman tunnin molemmilla pitkillä lennoilla ja koneessa jokaisella oli omat telkkarit mistä sai katsoa lastenohjelmia. Lahjaksi saadut tehtäväkirjat olivat myös kovassa käytössä. Lapset saivat monta tehtävä-/värityskirjaa lahjaksi Suomesta ja kaikki olivat erilaisia! Myös joululahjaksi saadut eväsrasiat sai vihdoinkin avata koneessa 🙂

Viimeisenä edessä oli kolmen tunnin odotus Port Moresbyssa. Saimme Port Moresbyssa yhden henkilön auttamaan terminaalin vaihdossa ja saimme jättää kolme laukkua menemään suoraan Ukarumpaan. Port Moresbyn kentän kotimaan lentojen terminaali oli pieni ja kuuma! Kaikkia alkoi väsyttää siinä vaiheessa, lapset ei olisi jaksanut millään istua ja odottaa. Selvisimme kuitenkin siitäkin kolme tuntisesta ja edessä oli enää tunnin lento. Se sujui nopeasti ja pääsimme sitten tänne vierastaloon, missä olemme kolme ensimmäistä yötä. Nyt yritämme selvitä matkaväsymyksestä ja aikerosta. Vierastalon isäntäpari oli täyttänyt meille jääkaapin valmiiksi ja tilasivat meille eilen pizzaa ruuaksi. Ihan mahtavaa, että saimme tulla näin valmiille!

Vierastalo on aivan meren rannassa, hienoissa maisemissa.

Kaisa
20160121_024100_1

Kommentit:

Marika - 21.01.2016
Terveiset täältä 32asteen pakkasesta. :) Ihana kuulla, että ootte turvallisesti perillä ja matka meni hyvin!!! Siunausta, voimia ja iloa sinne uusiin maisemiin!

Mummeli - 21.01.2016
Hienoa että selvisitte kommelluksitta perille, monien meidän rukoukset on kuultu. Terveiset lapsillekin.

Sirkku Kätkänaho - 21.01.2016
Kiitollisena Isälle, että teidän matka sujui hyvin. Edelleen Rukouksin mukana!

Urpo Sormunen - 21.01.2016
Kiva oli kuulla, että matkanne on sujunut hyvin. Toivottavasti sopeututte hyvin paikallisiin oloihin. Voimia, siunausta ja varjelusta elämäänne siellä! Terv. Urpo Sormunen

Hanna-Reetta - 21.01.2016
Hienoa, että pääsitte turvallisesti perille! Tuo matka on aikuisellekin tosi pitkä, saati sitten pikkuisille. Ootte sitkeitä sissejä. Olitte paljon mielessä eilen, hyvä nähdä että kaikki on sujunut tähän asti. Nauttikaa pari päivää levosta, ootte sen ansainneet!

Aki - 22.01.2016
Wauuu. Kivan sininen meri! Hieman vähemmän vaatetta kun seutulassa! Nauttikaa lämöstä. On se hienoa että vihdoinkin olette siellä josssakin....... Itse olen "paahtumassa" Arba Minchissä, Mirjamin luona. Toime Annan muuttokuorman ja nyt yritämme saada hänen asuntonsa asuttavaan kuntoon. Siunausta ja voimia. - Aki ja Pirkko (myös Anna ja Mirjami)

Kerttu - 22.01.2016
Tuli ihan ikävä teitä kun kattelin Pakkausvideoita! Ihanaa että ootte turvallisesti perillä. Meikämandoliini lähtee nyt pitämään hartautta amharaksi. Kesto 30 sek, syke 230... Ootte rukouksissa!

mummo ja ukki - 22.01.2016
Hienoa, että olette turvallisesti perillä! Iso hali teille kaikille! Laitoimme yhden kellon Papuan aikaan. Rukouksin kanssanne!

leena pekkarinen - 22.01.2016
Kiitos Herralle, että olette päässeet pitkän matkan jälkeen määränpäähän! Vaikka olen seurannut lähtöprosessianne lähinnä bloginne kautta, ootte tulleet sydämelleni . Muistan edelleen ajatuksin ja rukouksin. Jumalan siunausta,johdatusta ja Pyhän Hengen voimaa teille kaikkeen! t.Leena Pekkarinen(Riksusta )

Saara (toimelasta :)) - 22.01.2016
Voi ihanat, nyt te ootte siellä! Hyvää sopeutumista sinne, kiehtovalta näyttää uudet maisemat! Taivaan Isän hyvää huolenpitoa sinne kaikkeen! <3

Jarkko Haapanen - 24.01.2016
Hienoa kuulla, että matka sujui hyvin. Siunattua alkukevättä sinne :)Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

11 thoughts on “PERILLÄ”

 1. Terveiset täältä 32asteen pakkasesta. 🙂 Ihana kuulla, että ootte turvallisesti perillä ja matka meni hyvin!!! Siunausta, voimia ja iloa sinne uusiin maisemiin!

 2. Hienoa että selvisitte kommelluksitta perille, monien meidän rukoukset on kuultu. Terveiset lapsillekin.

 3. Kiitollisena Isälle, että teidän matka sujui hyvin. Edelleen Rukouksin mukana!

 4. Kiva oli kuulla, että matkanne on sujunut hyvin. Toivottavasti sopeututte hyvin paikallisiin oloihin. Voimia, siunausta ja varjelusta elämäänne siellä! Terv. Urpo Sormunen

 5. Hienoa, että pääsitte turvallisesti perille! Tuo matka on aikuisellekin tosi pitkä, saati sitten pikkuisille. Ootte sitkeitä sissejä. Olitte paljon mielessä eilen, hyvä nähdä että kaikki on sujunut tähän asti.

  Nauttikaa pari päivää levosta, ootte sen ansainneet!

 6. Wauuu. Kivan sininen meri! Hieman vähemmän vaatetta kun seutulassa!
  Nauttikaa lämöstä.
  On se hienoa että vihdoinkin olette siellä josssakin…….

  Itse olen “paahtumassa” Arba Minchissä, Mirjamin luona. Toime Annan muuttokuorman ja nyt yritämme saada hänen asuntonsa asuttavaan kuntoon.

  Siunausta ja voimia.
  – Aki ja Pirkko (myös Anna ja Mirjami)

 7. Tuli ihan ikävä teitä kun kattelin Pakkausvideoita! Ihanaa että ootte turvallisesti perillä.
  Meikämandoliini lähtee nyt pitämään hartautta amharaksi. Kesto 30 sek, syke 230…
  Ootte rukouksissa!

 8. Hienoa, että olette turvallisesti perillä! Iso hali teille kaikille!
  Laitoimme yhden kellon Papuan aikaan.
  Rukouksin kanssanne!

 9. Kiitos Herralle, että olette päässeet pitkän matkan jälkeen määränpäähän! Vaikka olen seurannut lähtöprosessianne lähinnä bloginne kautta, ootte tulleet sydämelleni . Muistan edelleen ajatuksin ja rukouksin. Jumalan siunausta,johdatusta ja Pyhän Hengen voimaa teille kaikkeen! t.Leena Pekkarinen(Riksusta )

 10. Voi ihanat, nyt te ootte siellä! Hyvää sopeutumista sinne, kiehtovalta näyttää uudet maisemat! Taivaan Isän hyvää huolenpitoa sinne kaikkeen! <3

 11. Hienoa kuulla, että matka sujui hyvin. Siunattua alkukevättä sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.