Seurakuntavierailuja

Viikonloppuna palasimme Pohjois-Karjalan seurakuntakierrokseltamme, viikko oli kaikinpuolin hieno ja rohkaiseva kokemus! Viikon aikana olimme mukana neljän eri seurakunnan lähetysilloissa. Jokaisessa illassa kerroimme hieman itsestämme, omasta lähetyskutsusta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Illat oli hyvin järjestetty ja oli rohkaisevaa kun iltoihin saapui paljon väkeä paikalle!

Viime viikko on ollut meitä vielä lisää innostamassa ja haastamassa tulevaan
työhön. Viikon aikana oli erityisen mukava tutustua teihin lähettäjiin, oli hienoa kuulla ja nähdä että meidän puolestamme rukoillaan. Lähettäjiemme tuki ja esirukoukset ovat korvaamattomia, olet lähettäjänä erityisen tärkeällä paikalla!

Seurakunnat ja Pohjois-Karjalan kansanlähetyspiiri ottivat meidät todella lämpimästi vastaan uusina lähetteinä. Seurakuntien lisäksi  myös kansanlähetyspiiri on ollut aktiivisesti järjestämässä seurakuntavierailujamme. Samalla reissulla pääsimme tutustumaan piirin toimistoon ja työntekijöhin. Oli mukava kun myös jokaisessa illassa oli mukana KL-piirin työntekijä tai piirihallituksen jäsen.

Seurakuntavierailut tarkoittivat myös paljon autossa istumista. Lapset jaksoivat koko viikon loistavasti ja vasta kotimatkan viimeiset kilometrit aiheuttivat kitinää takapenkillä. Helmi oppi pyytämään Herra Hakkaraisia (Xylitol-pastilleja) ja takapenkiltä kuuluikin toistuva “Kajaa, Kajaa”-huuto. Myös lähetysillat sujuivat lasten kanssa hyvin ja ensimmäisen illan jälkeen Leevi kommentoi, että juhlissa oli mukavaa 🙂 Lasten viihtymiseen suurin syy oli se, että vanhempani kiersivät meidän mukana jokaisessa tilaisuudessa ja hoitivat lapsia. Leevi ja Helmi saivat nauttia kunnolla mummon ja ukin seurasta! Oli tosi kiva kun saimme Jukan kanssa keskittyä rauhassa iltoihin ja samalla kuitenkin pystyimme ottamaan lapset mukaan. Kiitos mummolle ja ukille lastenhoidosta!


Lauantai-iltana palasimme kotiin ja samalla aloimme valmistella Leevin 3-v. synttäreitä. Sunnuntaina sitten saimme kotimme täyteen juhlavieraita. Sankari oli syntymäpäiväänsä kovin tyytyväinen, kiitos jokaiselle juhlissa mukana olleelle. 🙂

Viime viikko oli siis melkoisen tiivis ja täynnä monenlaista ohjelmaa, olemme Taivaan isälle kiitollisia kuluneesta viikosta! Pyydämme esirukousta myös tälle viikolle, sillä Kaisa on mukana opistolla järjestettävällä junnuleirillä, missä on mukana 180 lasta. Jukka on valmistelemassa KL-päiviä ja loppuviikoksi suuntaamme taas Pohjois-Karjalaan. Olemme mukana Joensuussa Kansanlähetyksen juhannnusjuhlassa perjantaina, tervetuloa sinne mukaan!

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.