Siunattua pääsiäisen aikaa!

Me olemme olleet nyt pian kolme viikkoa eristyksissä kotona. Tämä eristys näyttää nyt olevan koko maailmanlaajuinen ilmiö, joten eipä siinä mitään ihmeellistä ole. Saamme liikkua ulkona ja nähdä ystäviäkin ulkona, kunhan pidämme parin metrin välin. Tällä viikolla pääsimme pitkästä aikaa kauppaan ja torille. Viimeiset pari viikkoa olemme saaneet ruokaa tilaamalla sen kotiin. Tässä maassa ei ole ainakaan virallisesti vielä suurempia määriä koronavirustartuntoja todettu, mutta pari yksittäistapausta on. Ehkä tänne virus leviää hieman viiveellä.

Tällä viikolla saamme juhlia pääsiäistä ja muistella Jeesuksen kärsimystä ja ylösnousemusta. Saamme kiittää Jumalaa siitä, että hän lähetti poikansa pelastamaan meidät. Jeesukseen turvaamalla meillä on aina toivoa ja tällaisissa epävarmoissakin tilanteissa saamme luottaa häneen.

Tänään täällä Ukarumpassa järjestettiin pieni pääsiäisvaellus, johon jokainen sai osallistua itsenäisesti. Reitille oli rakennettu 14 pistettä, joiden kautta saimme pysähtyä muistelemaan pääsiäisen tapahtumia.

“Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet.” Jes.53:5

Siunattua pääsiäisen aikaa!

Kommentit:

Cecilia Kurkinen - 11.04.2020
Siunattua pääsiäistä teille myös! Hyvä kuulla, että kaikki on hyvin.Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

One thought on “Siunattua pääsiäisen aikaa!”

  1. Siunattua pääsiäistä teille myös! Hyvä kuulla, että kaikki on hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.