Soutamista ja huopaamista

Täällä Englannissa vietellään kahta viimeistä viikkoa. Ilma on pikkuhiljaa viilentynyt täälläkin jo lähelle nollaa. Samalla kun Englannin “komennus” on päättymässä, niin epävarmuus tulevasta alkaa taas olla mielessä.

Jokin aika sitten aloimme kyselemään Ryttylän suunnalta mahdollisia vaihtoehtoja, jos Etiopian työlupakuviot eivät selviä. Päädyimme miettimään väliaikaista lähetystyötä toisella kentällä. Hetki sen jälkeen saimmekin sitten viestin, että kurssikaverimme Anna on saamassa työluvan ja pääsi lopulta lähtemään Etiopiaan tänään. Samalla kuulimme toiveita, että työlupia saadaan mahdollisesti eteenpäin myös meidän osalta. Teimme siis kurssinmuutosta toiselle kentälle ja sitten käänsimme kelkkamme jälleen Etiopian suuntaan.

Etiopiassa oli kokous kirkon keskustoimistolla, jossa he päättivät meidän kutsumisesta. Siellä todettiin, että yksi meille hankittu puoltokirje ei täyttänyt kirkon vaatimuksia, vaikka sen kirjoittaja oli saman kirkon synodi Jimmassa. Lisäksi Jimman synodilta vaaditaan toisenkin lomakkeen täyttämistä, josta työtoverimme Etiopiassa eivät olleet edes kuulleet.

Emme tiedä kauanko tämä taas viivästyttää meidän asioita mutta se sai aikaan sen, että joudumme sittenkin suunnitelemaan jotain muuta kuin Etiopiaan lähtöä tammikuulle. Mutta Jumala yksin tietää mihin lopulta päädymme. Uskomme, että meitä johdatetaan kun kuljemme rukoillen.

-Jukka

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.