Suunnitelmia ja tapahtumia

Jätskiä nauttimassa kotiportailla.

Kevät on hujahtanut ihan hurjaa vauhtia ja viimeistä lähiopiskeluviikkoa viedään! Kevät on ollut erittäin antoisa ja mieleenpainuva. Odotimme lähetyslinjan opiskeluista paljon, mutta opiskelujen monipuolisuus ylitti odotuksemme. 🙂 Linjamme opiskelut oli hyvin suunnattu lähetystyöhön ja samalla räätälöity hyvin ryhmällemme kohdemaan ja tulevan työn mukaan, mistä jokainen sai paljon tulevaan työhön. Syksyllä jatkamme vielä opiskeluja ja aloitamme myös englannin opiskelut täällä Ryttylässä.

Kesän aikana jatkamme itsenäistä opiskelua tutustuen kirjojen kautta Etiopiaan, lähetystyöhön ja kehitysyhteistyöhön. Opiskeluihin liittyy kurssityö ja maakansio, joita aloitamme kesän aikana työstämään. Kesällä olemme myös vetäjinä kahdella lastenleirillä. Heinäkuussa Kansanlähetyspäivillä on lähetysnäyttely, jota olemme mukana valmistelemassa. Kansanlähetyspäivien päätöstilaisuudessa perheemme siunataan lähetystyöhön, jonne olette kaikki tervetulleita mukaan!

Pohjois-Karjalan kansanlähetyspiiri on yksi lähettävistä piireistä ja olemme 11.-14.6 vierailemassa siellä lähettävissä seurakunnissa. Jukka on päivittänyt sivujamme ja kalenterista löydät tarkemmat ajat tulevista tilaisuuksista. Toivottavasti pääsemme tutustumaan teistä mahdollisimman moneen tulevissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tervetuloa tilaisuuksiin mukaan!

Aamulla hoitoon pyöräilemässä,
Leevi on innokkaasti  ajanut hoitoon potkupyörällä.

Tänään olimme mielenkiintoisessa palaverissa, jossa mukana oli Etiopian kentän esimies ja Ryttylän päässä työskentelevä Etiopian aluekoordinaattori. Saimme hieman suuntaa ja ideoita siihen, mitä tulisimme aluksi tekemään Etiopiassa ja minne päin maata mahdollisesti muuttaisimme. Vuoden kielikoulun jälkeen olisimme mahdollisesti menossa pieneen, n. 2000 asukkaan kaupunkiin, ensimmäisen työkauden ajaksi. Siellä on sairaala, mistä löytyisi töitä. Kansanlähetyksellä on siellä ollut aikaisemminkin  lähettejä, mutta tällä hetkellä siellä ei ole muita suomalaisia. Matkaa Addis Abebasta (pääkaupungista) kertyy n. 500 km. Meistä tämä kuulostaisi hyvältä, työ kuulostaa mielenkiintoiselta ja samalla pääsisimme sukeltamaan sisään paikalliseen kieleen ja kulttuuriin. Tämä on siis yksi alustava mahdollisuus ja pyydämmekin teiltä esirukousta asian puolesta, että juuri sopiva paikka meille löytyisi. Lähtömme tapahtuu todennäköisesti vuoden päästä kesällä. Palaverissa saimme jotakin konkreettista tietoa tulevaisuutta ajatellen ja olemme siitä todella innoissaan! 🙂

Toukokuussa olemme iloinneet yhdessä opiskelutovereillemme syntyneestä vauvasta. Olemme ihmetelleet pientä, kaunista tyttövauvaa, jossa Jumalan luomistyön ihme tulee esille. Myös meidän perheeseen odotetaan vauvaa, pikkukolmosen laskettuaika on lokakuussa 🙂 Raskaus on jo puolivälissä ja olen ollut kiitollinen siitä että odotus on sujunut tähän asti erittäin hyvin, eikä mitään erikoista ole ollut.

Nyt sivuillamme pystyy myös kommentoimaan blogitekstejä ja kuvia, joten kommentoikaa rohkeasti 🙂

Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.