Tammikuun kuulumisia

Tammikuun alussa matkustin Helmin kanssa Suomeen, koska Helmillä oli jatkotutkimuksia viime vuonna alkaneiden leukakipujen takia. Nyt kuvauksissa löytyi tulehdusta leukanivelistä ja Helmi sai niihin hoidon. Nyt seuralaimme, että auttaako kertahoito. Olemme kiitollisia, että kaikki Suomessa järjestyi niin hyvin. Saimme etukäteen muutaman vastaanottoajan ja osan he pystyivät järjestämään nopealla aikataululla. Suomen terveydenhuolto on kyllä erittäin hyvätasoista, vaikka usein siitä kuulee huonoa. Kun on jonkin aikaa elänyt täysin erilaisissa olosuhteissa ja näkee, ettei hoitoa ole juurikaan saatavilla erikoissiraanhoitoa vaativiin ongelmiin tai edes perussairauksiin, niin osaa olla kiitollinen siitä mitä kotimaassa on.

Reissumme oli erittäin tiivis ja lyhyt, mutta siitä huolimatta ehdimme nähdä joitakin ystäviä sekä sukulaisia. Valitettavasti aika loppui kesken ja monta suunniteltua tapaamista jäi tekemättä.

Saavuimme takaisin kotiin pari viikkoa sitten ja lensimme Hong Kongin kautta. Pian paluumme jälkeen Papua-Uuden-Guinean terveysviranomaiset ovat aloittaneet erilaisia toimenpiteitä, ettei koronavirus pääsisi leviämään maahan. Maahan matkustamista Aasiasta on rajoitettu. Olemme kiitollisia, että ehdimme takaisin ennen kuin näitä järjestelyjä oli tehty. Jos erilaisia järjestelyjä vielä kiristetään, niin se hankaloittaa paljon Euroopan suunnasta matkustamista. On lähes mahdotonta matkustaa Euroopasta tänne ilman välilaskua Aasiassa, toinen vaihtoehto on kiertää maapallon toiselta puolelta Amerikan kautta. Jukan veljen perheen on tarkoitus tulla meille ensi viikolla, joten jännitämme nyt pääsevätkö he tulemaan.

Kaisa

Kommentit:

Cecilia Kurkinen - 14.02.2020
Kiitos terveisistä. Teillä on ollut vaiherikas alkuvuosi. Muistimme teitä rukouksin Leppävirralla Lyhtyillassa keskiviikkona. Siunausta ja toivotaan, että Jukan veljen perhe pääsee tulemaan.

Kaisa - 14.02.2020
Kiitos viestistä ja rukouksista!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

2 thoughts on “Tammikuun kuulumisia”

  1. Kiitos terveisistä. Teillä on ollut vaiherikas alkuvuosi. Muistimme teitä rukouksin Leppävirralla Lyhtyillassa keskiviikkona. Siunausta ja toivotaan, että Jukan veljen perhe pääsee tulemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.