Terveenä

Lenni auttoi siivoamisessa ja pesi dublot
Lenni auttoi siivoamisessa ja pesi duplot

Pitkästä aikaa olemme kaikki suunnilleen terveitä ja olemme päässeet vähitellen normaali arkeen kiinni. Lennin korkea kuume kesti koko viime viikon ja kaulalla oleva turvotus paheni lauantaina. Turvotus alkoi näyttää tulehtuneelta ja kävimme näyttämässä taas lääkärille. Lennillä olikin jokin infektio eikä sikotautia. Antibiooteilla kuume sekä turvotus alkoi laskea heti seuraavana päivänä. Nyt Lenni on hyvävointinen.

Palasin tänään töihin parin viikon tauon jälkeen. Päätin eilen viedä Lennin harjoittelemaan hoidossa olemista Helmin kanssa pitkän tauon jälkeen. Tänään Lenni oli yksin hoidossa, koska Helmillä oli eskari aamu. Lennille alku hoidossa on ollut haastavaa ja itkun kanssa jäi molempina aamuina sinne. Samanlainen alku oli viidakkoleirillä, mutta meni ohi suunnilleen parissa viikossa. Aamuisin Lenni on innoissaan menossa hoitoon, mutta hoitopaikan portilla ei haluaisikaan mennä sinne. Täällä Lenni on hoidossa vain kolme aamupäivää viikossa. Ehkä se vie taas aikaa sopeutua uuteen paikkaan.

Kaisa

Kommentit:

mummo ja ukki - 19.05.2016
Tervehdys kesäisestä Suomesta! Ihana ,että Lenni on tervehtynyt. Eihän se ihme ole, jos alkuun hoitoon jääminen on hankalaa,kun teillä on ollut niin paljon muutoksia vähälle aikaa. Varmaan Lennin sairastelu on myös vaikuttanut asiaan. Teitä rukouksin muistaen . Rakkaat terveiset kaikille!

Liisa - 19.05.2016
Hyvä, Lenni! <3

Kirsti Tapanainen - 20.05.2016
Hienoa, että Lenni on jo terve. Muistamme teitä rukouksin täällä Leppävirralla

Hanna - 25.05.2016
Miten olenkaan unohtanut teidän blogin lukemisen. Nyt sitten luin isomman satsin kerralla. Minulle tuttuun tapaan tietysti kyynelet silmissä :) Kyynelet ikävästä, mutta paljon myös siitä että olette nyt päässeet sinne ja erityisesti Kaisan kuvaus sairaanhoitajan viidakkopäivästä oli huikea. Ihana kuulla, että olette terveitä. Lapsille paljon terveisiä ja tsemppiä koko sakille kaikkeen!

Kaisa - 30.05.2016
Kiitos teille kaikille kommenteista ja terveisistä! Terveisiä myös meiltä teille jokaiselle!Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

5 thoughts on “Terveenä”

  1. Tervehdys kesäisestä Suomesta! Ihana ,että Lenni on tervehtynyt.
    Eihän se ihme ole, jos alkuun hoitoon jääminen on hankalaa,kun teillä on ollut niin paljon muutoksia vähälle aikaa. Varmaan Lennin sairastelu on myös vaikuttanut asiaan. Teitä rukouksin muistaen . Rakkaat terveiset kaikille!

  2. Hienoa, että Lenni on jo terve. Muistamme teitä rukouksin täällä Leppävirralla

  3. Miten olenkaan unohtanut teidän blogin lukemisen. Nyt sitten luin isomman satsin kerralla. Minulle tuttuun tapaan tietysti kyynelet silmissä 🙂 Kyynelet ikävästä, mutta paljon myös siitä että olette nyt päässeet sinne ja erityisesti Kaisan kuvaus sairaanhoitajan viidakkopäivästä oli huikea.
    Ihana kuulla, että olette terveitä. Lapsille paljon terveisiä ja tsemppiä koko sakille kaikkeen!

  4. Kiitos teille kaikille kommenteista ja terveisistä! Terveisiä myös meiltä teille jokaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.