Terveiset Kansanlähetyspäiviltä!

Viime viikonlopun vietimme Kankaanpäässä Kansanlähetyspäivillä. Juhlat sujuivat hyvin ja arvioiden mukaan viikonloppuna paikalla oli noin 10000 osallistujaa. Viikonloppuna olimme suurimmaksi osaksi lähetysnäyttelyssä Etiopia-pisteellä. Päivien aikana saimme tavata paljon ystäviä, tuttuja, lähettäjiä sekä muita lähettejä. Oli mukava tavata Etiopian lähettejä ja lähetyksen ystäviä, jotka olivat vierailleet Etiopiassa. Saimme kuulla paljon kokemuksia meidän tulevasta kohdemaasta ja kuulimme monelta eri henkilöltä, miten paljon hyviä kokemuksia Etiopia on antanut.

Päivät huipentuivat perinteiseen lähetysjuhlaan, jossa meidän perhe siunattiin lähetystyöhön. Siunaamassa oli Turun hiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Juhlassa saimme kunnian myös pitää lähetin puheenvuoron, jossa jaoimme päälimmäisiä ajatuksiamme lähetystyöhön valmistautumisen keskellä. Olemme iloisia, että niin monet ystävät ja sukulaiset olivat päässeet mukaan lähetysjuhlaan, joskin hieman harmittaa se, ettemme kiireisen aikataulun vuoksi ehtineet jakaa kuulumisia kunnolla kovinkaan monen ystävän kanssa.

Suuret kiitokset vielä lastenhoitoavusta ystävillemme Liisalle ja Kaisalle sekä isovanhemmille! Kiitokset sukulaisille, ystäville ja lähettäville piireille, jotka muistivat meitä lähetysjuhlan jälkeen kukkasilla ja lahjoilla. Kiitokset myös rukouksista päivien puolesta. Ja tärkeimpänä vielä kiitokset Taivaan Isälle onnistuneista päivistä.

Kaisa ja Helmi lähetysnäyttelyn basaariin tutustumassa
Vastasiunattu Lähetystyöntekijäperhe
Lähetin puhe
Lähetyskurssimme 

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.