Terveiset Kontiolahdelta ja Lieksasta

Perjantai-aamuna pakkasimme auton ja ajelimme Pohjois-Karjalaan kevään ensimmäisille seurakuntavierailuille. Vierailujen lisäksi saimme viettää aikaa mummolassa,  kävimme kummipojan synttäreillä ja ystävien luona kylässä. Tiivis,  mutta ehdottomasti hyvä viikonloppu.  Tänään kotimatkalla takapenkillä oli hiljaista useamman tunnin,  reissu taisi verottaa siis lapsiltakin voimia,  kun uni maistui.

Perjantaina olimme mukana Kontiolahdella lähetysillassa. Illassa kerroimme kuulumisiamme ja tulevasta työstämme. Illassa saimme myös maistaa etiopialaista iltapalaa,  injeraa ja linssiwottia. Oli hyvää! Injera leipään oli käytetty etiopialaisittain teff-viljaa. Erityiskiitokset lähetyssihteerille mahtavasta ideasta ja vaivannäöstä!

Sunnuntaina meidät siunattiin matkaan Lieksan kirkossa. Jukka saarnasi messussa ja messun jälkeen olimme mukana lähetystilaisuudessa sekä vielä iltatilaisuudessa.  Molemmissa paikoissa lähetyksen ystäviä oli  paikalla mukavasti ja tunnelma oli kodikas ja rohkaiseva.

Tässä vielä pätkä Pekka Simojoen laulua,  jonka Pohjois-Karjalan piirinjohtaja Ville lauloi meille Lieksassa.
” Jos nyt Jeesus uskon liekin sytyttänyt sinuun on, häntä seuraa, tie minne viekin. Et ole yksin, et ole turvaton. Herran liekin anna palaa! Anna kasvaa rakkauden, kunnes tuli valtaa alaa ja valo saapuu luo jokaisen.”

Kiitos,  että olette lähettämässä meitä!

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.