Training Centre

Ukarumpa on ensisijaisesti rakennettu tukemaan maassa tehtävää raamatunkäännöstyötä. Yksi Ukarumpan tärkeistä paikoista on Training Centre eli suomeksi “koulutus keskus”, jossa järjestetään erilaisia kursseja paikallisille raamatunkääntäjille. Lähes ympäri vuoden siellä on menossa jokin kurssi. Kurssit sisältävät esim. itse kirjallisen työn tuottamiseen koulutusta, teologiaa, raamatun opettamiseen liittyvää koulutusta, tietokoneen ja raamatunkäännöstyössä käytettävien ohjelmiin liittyviä kursseja jnejne.

Viime viikolla osallistuimme yhden kurssin aloitus illalliselle. Keskuksessa alkoi kaksi kurssia, jotka käsittelevät vanhaa testamenttia.

Pari kuukautta sitten osallistuin eksetiikka-kurssin päätösjuhlaan. Tässä opiskelijat esittävät näytelmän, mitä ovat kurssilla oppineet.
Training Centerillä on koulutustiloja, majoitustilat sekä ruokalarakennus.

Kaisa

 

Kommentit:

Paula Jäntti - 08.05.2017
Lämmin kiitos kirjeistänne! Niitä on aina ilo lukea ja seurata elämäänne siellä, joka on niin toisenlaista kuin meillä täällä Suomessa. Omia kommentteja tulee lähetettyä melko laiskasti, mutta usein ihana perheenne on kuitenkin ajatuksissamme ja rukouksissamme. Talven lumet ovat täälläkin lähes sulaneet, ja kevät tulee keikkuen, kuten sillä usein on tapana. Voimia, iloa, terveyttä, johdatusta ja siunausta teille kaikille toivoen PaulaKommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

One thought on “Training Centre”

  1. Lämmin kiitos kirjeistänne! Niitä on aina ilo lukea ja seurata elämäänne siellä, joka on niin toisenlaista kuin meillä täällä Suomessa.
    Omia kommentteja tulee lähetettyä melko laiskasti, mutta usein ihana perheenne on kuitenkin ajatuksissamme ja rukouksissamme.
    Talven lumet ovat täälläkin lähes sulaneet, ja kevät tulee keikkuen, kuten sillä usein on tapana.
    Voimia, iloa, terveyttä, johdatusta ja siunausta teille kaikille toivoen Paula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.