Työlupaprosessista

Meidän työlupahakemuksemme Etiopiaan muuttuu. Mekane Yesus kirkon edustaja oli kertonut, ettei Kaisa tule saamaan työlupaa kummilapsiprojektiin. Etiopiassa on jokin uusi sääntö tai laki, jonka mukaan sairaanhoitaja voi saada työluvan vain sairaalan tai klinikan kutsulla.

Tästä johtuen olemme jälleen uudessa tilanteessa, joka ei ole ainakaan miellyttävämpi kuin aiempi, pelkkä lähdön siirtyminen käytännön syistä johtuen. Nyt vaihtoehtoja kartoitetaan työlupien osalta pikaisesti Etiopiassa. Tarkastelun alla on nyt se, että voisinko minä saada työluvan kummilapsiprojektiin. 
Itse olemme hieman epäilevillä mielillä tuon suhteen. Tekniikan koulutus kummilapsiprojektissa ei kuulosta olevan sen parempi kuin sairaanhoitajankaan. Saattaa kuitenkin olla että työluvan saanti voisi onnistua, koska minun koulutus on korkeampi kuin Kaisan. Ja toiseksi, diplomi-insinööri ei varmaankaan kuulu tuollaiseen periaateryhmään, jolta vaaditaan jotain erityistä, kuten kirkon tai klinikan kutsu.
Odotamme pikaista informaatiota Etiopian kentältä siitä, mikä mahtaa olla todennäköisyys, että saisin työluvan. Sen perusteella lähdemme sitten suunnittelemaan syksyn ohjelmaamme. Joitain vaihtoehtoja meillä on mielessä, mutta mikään niistä ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta kielikoulun aloittamisen rinnalla.
Rukoillaan että Jumalan tahto tapahtuisi myös jatkossa meidän perheen elämän ja suunnitelmien suhteen. Vaikka odottelu ja epätietoisuus on välillä raastavaa, saamme kuitenkin elää luottaen Jumalaan jokaisessa asiassa.
-Jukka

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.