Urheilupäivä

Viime perjantaina lasten koulussa vietettiin urheilupäivää. Lapset on jaettu kahteen eri tiimiin, punaiseen ja keltaiseen. Meidän lapset kuuluvat punaiseen joukkueeseen. Jokainen lapsi kilpailee omassa ikäryhmässä ja kolmen parhaan joukkoon sijoittumalla kerää pisteitä omalle joukkueelle. Päivän aikana on myös paljon joukkuelajeja, joissa punaiset kilpailevat keltaisia vastaan ja voittajatiimi kerää pisteet omalle joukkueelle.

Urheilupäivä on iso tapahtuma, jolloin myös vanhemmat ottavat vapaata töistä, jos mahdollista ja tulevat kannustamaan lapsia tai auttamaan eri urheilupisteille. Tänä vuona minä olin auttamassa Helmin ikäisten tyttöjen ryhmää kulkemaan kilpailupisteeltä toiselle ja Jukka oli mittaamassa pallon heiton tuloksia. Päivä oli koko perheelle mukava ja samalla saimme viettää aikaa toisten perheiden kanssa. Päivän aikana on myös mahdollisuus ostaa ruokaa koululta, jota usein paikalliset tulevat myymään tai sitten voi ottaa omat piknik eväät aamulla kotoa mukaan.

Urheilupäivä alkaa Papua-Uuden-Guinean kansallislaululla ja päättyy tulosten julkistamisella. Ennen tulosten julkistamista on päivän viimeisenä koitoksena köydenveto, jota ainakin meidät lapset odottivat kovasti.

 

 

Terveisin,
Kaisa

Kommentit:

Matti Sadeharju - 16.09.2019
Oliko pitkä pussijuoksu?

Jukka - 17.09.2019
Pussihyppely se kuulemma on, koska säkin kanssa ei pysty juoksemaan. Olisko ollut 50 metriä.Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

2 thoughts on “Urheilupäivä”

    1. Pussihyppely se kuulemma on, koska säkin kanssa ei pysty juoksemaan. Olisko ollut 50 metriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.