Valmistautumista 2

Kommentit:

Veli Voipio - 11.01.2016
Vastaavassa tilanteessa 1982 tuli hyvä naapuri illalla kertomaan että ulkona on kuunpimennys. Olin varmaan pakkaamassa viimeisiä Suomeen jääviä laatikoita ja sanoin hänelle: kunpa tulisi maailmanloppu saman tien. Hän ihmetteli ensin mutta nauroi sitten kun näki tilanteeni.

Aki - 12.01.2016
Hi. Sitten siellä viidakkoleirilä tulee mieleen jotain mitä juuri silloin tarvitsisi. Tietenkin se jäi sinne alimpaan laatikkoon Suomen varastoon...... Mutta kyllä sitä kuitenkin pärjää. Tehkää hyvät listat ja numeroikaa laatikot, niin jäävät kuin lähtevätkin. Nimittäin ei mene pitkää aikaa kun ei varmasti muista mitä missäkin on. Yksi vihje: jos ette ote suomen luottokortteje ja/tai kännyköitä mukaan niin että pidätte niitä aktiivisesti käytössä. Laittakaa tunnusluvut jonnekkin muistiin, niin jotta löydätte helposti. Puolivuotta Etiopiassa 2003 toi niinpäljon uutta tietoa, että en muistnut pankkikortin tunnusta linjaautossa kun yritin maksaa..... onneksi oli sitten sopivasti käteistä. Mutta, voimia ja siunausta. Seuraamme mielenkiinnolla kun uudet lähtee, me vanhat puramme kotia täällä toisessa päässä. Mielessä kotiin paluu.Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

2 thoughts on “Valmistautumista 2”

  1. Vastaavassa tilanteessa 1982 tuli hyvä naapuri illalla kertomaan että ulkona on kuunpimennys. Olin varmaan pakkaamassa viimeisiä Suomeen jääviä laatikoita ja sanoin hänelle: kunpa tulisi maailmanloppu saman tien. Hän ihmetteli ensin mutta nauroi sitten kun näki tilanteeni.

  2. Hi. Sitten siellä viidakkoleirilä tulee mieleen jotain mitä juuri silloin tarvitsisi. Tietenkin se jäi sinne alimpaan laatikkoon Suomen varastoon…… Mutta kyllä sitä kuitenkin pärjää. Tehkää hyvät listat ja numeroikaa laatikot, niin jäävät kuin lähtevätkin. Nimittäin ei mene pitkää aikaa kun ei varmasti muista mitä missäkin on. Yksi vihje: jos ette ote suomen luottokortteje ja/tai kännyköitä mukaan niin että pidätte niitä aktiivisesti käytössä. Laittakaa tunnusluvut jonnekkin muistiin, niin jotta löydätte helposti. Puolivuotta Etiopiassa 2003 toi niinpäljon uutta tietoa, että en muistnut pankkikortin tunnusta linjaautossa kun yritin maksaa….. onneksi oli sitten sopivasti käteistä. Mutta, voimia ja siunausta. Seuraamme mielenkiinnolla kun uudet lähtee, me vanhat puramme kotia täällä toisessa päässä. Mielessä kotiin paluu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.