Vierailuja ja työluvan odottelua

Kahtena edellisenä viikonloppuna olemme vierailleet minun ja Jukan kotiseuduilla. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna meillä oli muutama vierailu Pohjois-Karjalassa ja sunnuntaina matkaan siunaaminen Liperin kirkossa. Viime viikonloppuna olimme Seinäjoella.

Olemme saaneet seurakunnilta erilaisia lahjoja lähtöjuhlissa.
Leevillä on uusi lentskari reppu ja Helmillä  uudet lapaset
sekä villasukat heti käytössä.

Vierailut ovat olleet meille taas suurena rohkaisuna. Vierailuilla on parasta se, että saa tavata lähettäjiä kasvotusten. Oli ilo tavata tuttuja sekä tutustua uusiin ihmisiin. On ollut hienoa kuulla, että meidän puolesta rukoillaan ja että myös meille ennestään tuntemattommat ihmiset rukoilevat puolestamme säännöllisesti. Arvostamme sitä suuresti ja olemme siitä kiitollisia.

Kotona elämä on tavallisen arjen lisäksi yhä enemmän pakkaamista ja tasaisesti rokotuksilla käymistä. Edelleen odotamme työlupaa Etiopiaan, niistä ei ole mitään tietoa. Työluvan saaminen onkin iso rukousaihe. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin reilun kahden kuukauden päästä olisi tarkoitus matkustaa Etiopiaan… Pientä jännitystä ja suurta odotusta on ilmassa, että miten työlupien kanssa käy. Olemme kuitenkin luottavaisin mielin, että kaikki menee niinkuin on tarkoitus.

-Kaisa

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.