Vieraita

Kävimme paikallisbussilla lähikaupungissa Kainantussa. .

Saimme pitää vieraina kahta ystävää, Marikaa ja Mariannaa, Suomesta ja nautimme suuresti heidän seurastaan. Saimme näyttää paikkoja ja samalla myös kokea itsekin uutta. Ystävämme olivat kiinnostuneita ja innoikkaita tutustumaan paikalliseen elämään ja papualaiset ystävämme olivat siitä vaikuttuneita. Nyt me jaksamme taas paremmin arkea eteenpäin, kun saimme jakaa pienen pätkän elämää ystävien kanssa. Lapsetkin saivat paljon huomiota osakseen viimesein kahden viikon aikana.

Ystävämme toivat mukanaan myös lahjoituksen klinikalle. Suuret kiitokset Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy:lle ja yksityiselle lahjoittajalle, jotka lahjoittivat UHC:lle (Ukarumpa Healt Centerille eli paikallisten klinikalle) korvalamppuja, verenpainemittareita ja kuumemittareita. Ne tulivat todella tarpeeseen ja toimivat laitteet helpottavat kovasti työtä.

Marika ojentamassa lahjoitusta klinikalle

Ensi viikonloppuna meidän on tarkoitus matkustaa Laen kaupunkiin tekemään ostoksia. Rukoilkaa varjelusta automatkoille, sillä sadekaudella tiet ovat päässeet huonoon kuntoon. Monissa paikoissa on vajoamia, maavyörymiä, tulvia ja isoja kuoppia. Ukarumpassa on vain yksi kauppa ja aivan kaikkea kaupasta ei saa, joten välillä on kiva tehdä kaappien täydennystä muualla.

Mukavaa kevättä! 🙂

Kaisa

Leevi pukeutui kirjaparaatissa klovniksi. Ideana oli, että jokainen lapsi ja opettaja pukeutuu joksikin kirjahahmoksi. Myös Lenni ja Helmi halusivat pukeutua rooliasuihin koululle lähtiessä.
Lapsilla oli monenlaista aktiviteettia ystäviemme kanssa
Sunnuntaina kävimme lähikylässä kirkossa. Takana näkyy kirkkorakennus
Kirkon jälkeen saimme syödä paikallista perinneruokaa mumua

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.