Viidakkoon

20160124063053Tänään vaihdoimme maisemaa meren rannalta vuorille. Aikaero vaikuttaa edelleen ja heräsimme aamulla jo klo 4. Meillä oli ainakin hyvin aikaa pakata tavarat kasaan ja syödä ennen lähtöä. Tänään laitoimme lapset päiväunille ja yritämme myöhäistää vähän nukkumaan menoa, ettei herätä niin aikaisin. Tähän asti olemme olleet kaikki niin väsyneitä iltaisin, että on ollut vaikeuksia pysyä hereillä edes seitsemään asti.

Papualla ihmiset kulkevat lava-autoilla ja ihmiset istuvat lavalla kyydissä. Meidätkin tultiin aamupäivällä hakemaan kuorma-autolla. Liityimme tavaroinemme auton lavalle toisten leiriläisten joukkoon. Saimme kokea nopean muutoksen rauhallisiin lepopäiviin, kun aloitimme matkan kohti Nobnobia ja viidakkoleiriä. Vauhti auton lavalla tuntui välillä hurjalta ja melkoisia pomppujakin oli tiellä. Myös sateista johtuvaa mutaa oli joissakin paikoissa paljon. Lenniä kuopat ja kolina ei häirinnyt, vaan nukahti matkalla syliin. Matka kesti noin puoli tuntia ja saimme ihailla matkan aikana henkeä salpaavia maisemia. Myös täällä leiripaikalla maisemat on kyllä huikeat!

Saavuttuamme leirikeskukseen, saimme purkaa tavarat huoneisiimme. Meidän perheelle oli mukava kahden huoneen koti. Lapset sisustivat jo toisen huoneen omilla tavaroillaan ja saatiin heti kotoisampi olo. Asunto on ihan mukava ja siisti, parempi mitä odotimme.

Kaisa

20160124032245

20160124032935


 

 

Kommentit:

Mummeli - 24.01.2016
Ihanaa, että kuuluu hyviä uutisia. Isän haltuun jatkossakin.

mummo ja ukki - 24.01.2016
Hienoa, että olette päässeet turvallisesti leiripaikalle. Siunaavin ajatuksin kanssanne!

Eve - 24.01.2016
Upeaa! Paikka näyttää kauniilta! Paljon siunausta ja pikaista toipumista aikaerosta! :)

Daniel - 25.01.2016
Hienoa, että on lähtenyt hyvin käyntiin. Lepoa ja toipumista kaikkien tunteiden ja uuden keskellä. Olette rukouksissa!

Päivi ja James - 28.01.2016
Ihanaa että saadaan seurailla teidän elämää siellä maapallon toisella puolella myös tätä kautta! :) Ihania kuvia ja kuulumisia! Terkut meiltä teille kaikille :)

Hanna-Reetta - 29.01.2016
Lapsista on varmaan jännää päästä rekan kyytiin. Ainakin itse olisin ollut lapsena ihan innostunut tuosta ajopelistä :D Mukava nähdä, että teillä menee hyvin siellä. Muuten vilkaisin tuota aikaeroa ja siellä kello on nyt 1:30 aamulla O.o (täällä 17:30).. Melkoinen ero kyllä, ja yksi harvoja paikkoja jotak on Suomesta edellä. Eli terkkuja tulevaisuuteen :)Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

6 thoughts on “Viidakkoon”

  1. Hienoa, että olette päässeet turvallisesti leiripaikalle.
    Siunaavin ajatuksin kanssanne!

  2. Upeaa! Paikka näyttää kauniilta! Paljon siunausta ja pikaista toipumista aikaerosta! 🙂

  3. Hienoa, että on lähtenyt hyvin käyntiin. Lepoa ja toipumista kaikkien tunteiden ja uuden keskellä. Olette rukouksissa!

  4. Ihanaa että saadaan seurailla teidän elämää siellä maapallon toisella puolella myös tätä kautta! 🙂 Ihania kuvia ja kuulumisia! Terkut meiltä teille kaikille 🙂

  5. Lapsista on varmaan jännää päästä rekan kyytiin. Ainakin itse olisin ollut lapsena ihan innostunut tuosta ajopelistä 😀 Mukava nähdä, että teillä menee hyvin siellä.

    Muuten vilkaisin tuota aikaeroa ja siellä kello on nyt 1:30 aamulla O.o (täällä 17:30).. Melkoinen ero kyllä, ja yksi harvoja paikkoja jotak on Suomesta edellä. Eli terkkuja tulevaisuuteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.