Viimehetkien viivytyksiä ja epävarmuutta

IMG_5476Nyt olemme saaneet viisumihakemukset Brysseliin ja odottelemme lähipäivinä niiden hyväksymistä. Hakemukset ovat olleet siellä n. viikon ja käsittelyajaksi luvattiin viidestä päivästä ylöspäin.

Varsinainen kiire viisumeiden kanssa ei nyt ole, koska olemme näillä näkymin lähdössä kentälle vasta tammikuussa. Kuten kerroin edellisessä kirjoituksessa, olimme itse ajatelleet Joulukuuta, mutta Papualta suositeltiin, että menisimme suoraan tammikuussa alkavalle POC -viidakkoleirille (mikäli se pystytään järjestämään). Käynti Ukarumpassa olisi ilmeisesti vain yksi ylimääräinen mutka sopeutumisessa uusiin ympyröihin. Rukoilkaa kahden tarvittavan työntekijän löytymistä leirin henkilökuntaan.

Olemmekin vielä kerran saaneet kaivaa talvivaatteet laatikoista ja saamme odottaa Joulua Suomessa. Se ei meitä harmita, koska nyt näyttää melko varmalta että pääsemme tammikuussa kentälle. Joko orientaatioleirille Madangiin tai työkentälle Ukarumpaan.

Minulla on lauantaina puhe miesten päivillä Ryttylässä aiheesta mieheksi kasvaminen. Pyydän myös rukoilemaan puheeni puolesta, että osaisin kertoa mielenkiintoisesti sen mitä Herra tahtoo minun puhuvan.

-Jukka

Kommentit:Kommentti julkaistaan hyväksymisen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.